Selam kızlar. Saçım için koyu kestane saç boyası arıyorum. En iyi kestane boyası hangisi? Loreal Kestane boyaları nasıldır? En güzel duran?

Selam kızlar. Saçım için koyu kestane saç boyası arıyorum. En iyi kestane boyası hangisi? Loreal Kestane boyaları nasıldır? En güzel duran?

Kestane saç boyası arayan herkese merhabalar. <3 Yeni bir saç rengine merak saldığını duyduğumda kalbim heyecanla atmaya başlamıştı. Sizde de durum aynı olmalı. :) Lafı daha fazla uzatmadan en sevdiğim kestane saç boyası Loreal hakkında konuşalım.🍂
Saç boyası konusunda oldukça popüler bir marka öncelikle. Herkes bilir. :) Kestane rengi ise çok tercih edilen ve doğal bir görünüm sağlayan tonlardan biri. Loreal'in kestane saç boyası saçlarına yumuşaklık katarken aynı zamanda parlak ve canlı bir görünüm sağlıyor. Ben de çok kullandım. Bu boyanın krem formülü kullanımı oldukça kolay hale getirir ve saça zarar vermeden etkili bir sonuç ortaya çıkarır. Ammonyak içermeyen formülleri sayesinde saçını yıpratmaz hatta saç kremi içerikleri sayesinde saçını güçlendirir bile.🌰

Arkadaşlarım arasında da bu ürünü çok kullanan var. Ben de kullandım. Genel olarak Loreal'in kestane saç boyası ile ilgili yorumlar hep pozitif. Özellikle ilk uygulamadan sonra saçın doğal ve sağlıklı görünmesi sık sık övülen bir özellik. Ben bundan çok memnun kaldım. Genelde boyanın kalıcılığından ve saç rengini uzun süre korumasından da memnunum. 🧐

Loreal'in kestane tonları gerçekten harika. Farklı alt tonları sayesinde herkese hitap ediyor. İster koyu bir kestane rengi iste ister daha hafif ve açıklıklı bir ton Loreal'de aradığın rengi bulman mümkün. Kestane tonlarının saçındaki ışıltılarla birleşip doğal bir parlaklık sağlaması çok hoş gösteriyor. Koyu kestane tonlarında derinlik ve yoğunluk açık kestane tonlarında ise yumuşaklık ve doğallık hakim oluyor. ✨
Sevgiler! 💜
Loreal bence diğer markalardan daha iyi. Saçlarımı boyarken sürekli bu markayı tercih ediyorum. İstediğin tonlarda Loreal'in köpük boyaları var.
Cevap
3Cevap
Garnier'in ki oldukça güzel
Bazı kataloglarda 2-0 , bazıların da 3-0 boya alacaksın. Siyah 1-0'dan sonra gelen tondur koyu kestane / koyu kahve... Hangi marka olursa olsun fark etmez. Fakat boyalı kafa ile çok fazla güneşte durmamalısın...
Ben palette seviyorum ama koyu kestane olarak koleston diyorum
loreal excellant serisini çok önerdiler bir şey göremedim ben. paletteyi duydum baya ama koleston kullandın mı hiç
loreali bende sevmedim evet kolestonun kızıl kestane rengini kullanmıştım daha kalıcı geldi bana diger boyalara gore paletteninde icinde saci besleyici yaglar var oyuzden fazla yipranma olmuyor ama çok akıyor en son palette kullandım saç havlum kıpkırmızı oldu canım koleston al bence
Koleston bence 💇♀️
Bu saçların hicbiri tekton değil ve bana güzel gelmediler
Ortadaki olan abla.
Loreal kullanmalısın
Koleston bence
Üçü de kötü bence.
Loreal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?