Uzatmadan hemen söylüyorum, Schwarzkopf Pure Color. Nedenlerini de hemen anlatıyorum. :)
1. Saç boyamayı kolaylaştırıyor.
Evde saç boyayanlar bilir ki, boya yapmanın öncesi de zahmetlidir. Kolun kopar karıştıracaksın diye, yine de çok homojen olmaz ve mutlaka bir dalgalanma olur saçta. Pure Color jel yapıda, bu sebeple de hızlı ve homojen bir şekilde karışabiliyor. Kol kopması yaşamadan saç boyamaya başlayabiliyorsun. Diğer boyalar kadar da etrafa dağılmıyor jel olduğu için.
2. İçeriği sayesinde saçların yıpranmıyor.
Bir boyama yapıyorsun saç elden gidiyor. Sonra bir ton para döküp bakım yaptırıyorsun, dandik bir saç boyası sana yüzlerce liraya mal oluyor :D Pure Color'ın içeriğindeki Aloe Vera, Kaktüs ve Aquaxyl sayesinde hem saç boyama hem de boyama sonrasında saçına bakım yapıyor, saçı yıpratmadan boyamanı sağlıyor. Yumuşuyor, nem kazanıyor ve parlıyor. Bir saç boyasından daha ne beklersin ki?
3. İlk kez beyazın çıktıysa da üzülme, güzel kapatıyor. :)
Bizim ailede genetik, babam 19 yaşında kır saçlarıyla dolaşırmış. Benim de erken yaşta saçlarım beyazlamaya başladı maalesef. Pure Color bu beyazları da çok iyi bir şekilde kapatıyor. Ben krem karamel rengini kullanıyorum ve çok memnunum. O yüzden saçının seçme şansı olsa, o’nu tercih ederdi diyorum, öneriyorum. :)
@Ezzeeeel Merhaba, benim saç rengim normalde de açık kumral, dolayısıyla tam benim saçıma uygun oldu bu renk. Elbette siyah saça bu boyayı uygularsan birebir elde edemeyebilirsin, bunun için öncesinde açıcı kullanmanı tavsiye ederim.
@Ezzeeeel Olabilir aslında, evde saçlarını açmaktan çekiniyorsan. Kuaföre sadece açtırmak için gidebilirsin. Boyayı da orada yaptırırsan yine işçilik parası isteyecektir. Bence boyayı kendin yap. Pure Color zaten jel formülüyle kolayca uygulanıyor, akma damlama gibi sorunlar yaşanmıyor.
Doğru valla onun için de ayrı bir fiyat ister elbet karamel tonları çok hoşuma gitmeye başladı uzun süredir bakıyorum ama bu renk çok doğal göründü gözüme
En İyi Cevaplar