İnsanların surat şekline göre değiştiğini düşünüyorum. Bazı insanlar da, sarı daha yaşlı gösterir ama bazıların da göstermez, daha genç dururlar. Ceyda da öyle olmuş. Kahverengi daha yaşlı, sarı daha genç göstermiş.
Sağdaki saç rengi güzel ama benim istediğim hiç olmadığı ve saçlarımı da yakmaya kıyamadığım için yapmam. Ama evet kahverengisi daha yaşlı, Hadise’ye de aynısı oluyo mesela kahverengi çok yaşlı duruyo ondada
Ben onda tam tersini düşünüyorum ya, sarısının tonuna göre de değişiyor gerçi bazı sarıları genç gösteriyor ama genel olarak kahveyi daha çok yakıştırıyorum.
Siyah yaşlı göstermez. Ama bazıları kömür gibi simsiyah yapıyor ya... iğrenç! Resmen kızın saç telleri beli olmuyor tamamen siyahtan başka bir şey yok!
fotoğrafla alakalı bence. Saçını beyaza boyayan çoğu kişide yaşlı durmuyor yaşlılık yüz le alakalı saçla değil. Ama kim ne derse desin en çekici renk siyahtır😆
"Sarı daha yaşlı gösterir". düşüncesine katılmıyorum. Hangi yaşta hangi tonunu seçtiğine göre seni daha yaşlı ya da daha genç gösterebilir. Zevk varsa her renk herkese olur. *Gecen bol olsun.*
En İyi Cevaplar