herrengi denedim hepsi bok gibi oldu hala ne yapacağımı bilmiyorum sarı yaptım turuncu oldu kahve yaptım yeşil oldu en son siyah yaptım beyazlarım delirdi...
çok güzel hareketler bunlar da bir tane skeç vardı sevgilisine araba kullanmayı öğreten erkek skeci. Orada adam yandaki arabaya küfür et diyodu kıza kız da salak aptal pislik kaka diye küfür ediyodu oradan esinlendim 😂
Ben sana güzel dersem güzelsindir çirkin dersem çirkinsindir , şimdi bir sonraki cevabında bana sık kullanılmayan birkaç emojile cevap ver güzel misin çirkin mi söylicem 😂
@IhlamurlarAltında Aslında komik Instagram'da paylaşılan şeylerle dalga gecmen iyi bir şey ama emoji ile güzelliği nasıl bagdastiriyorsun anlatabilir misin merak ediyorum
Bağdaştırmıyorum , sen rast gele emojiler atıcaktın ben de onlara göre sen şöyle güzel böyle güzel bir kızsın dicektim sen etkilenicektin sohbet muhabbet yüricekti, Ama sen bütün sırrı bozdun yaa 😂
@IhlamurlarAltında Ben böyle şeylerden etkilenmem. Birkac espiriye güldük diye her şeyden etkilenecek birisi olduğunu mu düşündün? Beyinsiz olmadığımı unutmuşsunuz sanirim? Şimdi beyinsizsin yazarsan varya
Beyinsiz değilsin ama çok alıngansın, güzel espriden ben etkilenirim , şimdi ben beyinsiz miyim? 😄 yoksa bu cümleyi yazarken senin gibi alıngan mıyım 😄
@IhlamurlarAltında Espiri yaptın uzattım uzattım olayi nereye getirecek dedim güzelliğe getirdin beklenen bir harekettir normaldir senin gibi çok var :)
Çok mu var? Bu beni değersiz yapar çünkü nerde çokluk orda b*kluk. Oysa ben kendimi özel sanıyordum , farklı , biricik sanıyordum. Meğerse ben de herkes gibi aynıymışım , penisi olan bir erkek müsveddesi. Ühühühü çok kırıldım 🤧😂😂
@IhlamurlarAltında komikti bu 😂 Ben birkaç lakirdi ederim gülerim sonra biter benim için. Bu uzun süreli bir konuşmaya dönüşmez, sohbet havasına girmem ben de böyle bir insanım
En İyi Cevaplar