Durulanmayan, banyodan sonra kullanılan ve saça şekil veren güzel kokulu bir saç bakım kremi biliyor musunuz? Eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. 😃 Durulanmayan saç kremi önerileri
Durulanmayan ve saça şekil veren güzel kokulu bir saç bakım kremi biliyor musunuz?
Güzel kokulu saçlara hangimiz hayır diyebiliriz ki? Tüm kadınlar saçlarının güçlü ve sağlıklı olmasını ister ancak kullanılan ürünlerin de saçın güzel kokmasını sağlaması olmazsa olmazlar arasındadır. Saç bakım kremleri saçları yumuşacık yapmasının yanında güzel koku verince tadından yenmiyor resmen :) Bir taşla iki kuş vurmak diye buna derim ben :) Bu konuda benim en sevdiğim saç bakım kremleri Elidor'un 7/24 serisi. Açıkçası üç çeşidini de denedim ve çok sevdim.
Elidor Şekillendirici Bakım Kremleriyle Saç Şeklini Uzun Süre Koruyabilirsin!
Elidor 7/24 saç bakım kremleri
Elidor 7/24 saç bakım kremleri hem saçın şekillenmesini sağlıyor hem de saçlarım çok güzel bir kokuya sahip oluyor. Ayrıca Elidor 7/24 duş sonrası bakım kremleri serisi saçını besleyip onarırken kolay şekil almasını sağlar, hepsinin kokusu birbirinden güzel ve çok kalıcı.
Elidor 7/24 saç bakım kremleri
Eğer saçlarının güzel kokmasını istiyorsan Elidor 7/24 saç bakım kremlerini mutlaka denemelisin. 3 çeşidinden biri mutlaka saçının ihtiyacı olan bakımı sana sunacaktır. Yıpranmış saçlara sahipsen Onarıcı Etki, kabaran saçlardan şikayetçiysen Elektriklenme Önleyici, Kıvırcık saçlara sahipsen Belirgin Bukleler seçeneğini kullanmanı öneririm :) Hepsinin içeriği doğal içeriklerle zenginleştirilmiş ve saçları besliyor. Kokuları da birbirinden güzel :)
En İyi Cevaplar