Saçlarımın yumuşak olması benim için de önemli :) Sertleşen saçlar kolay taranmıyor, tararken kırılıyor ve yıpranıyor. Bu yüzden benim seçimim de saçlarımı yumuşatacak, güçlendirecek ve mis gibi kokmasını sağlayacak ürünlerden yana oluyor.
Çabuk sertleşen saçlar nasıl yumuşar?
çabuk sertleşen saçlar için öneriler
Saçların çabucak sertleşmesi neme ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Bunun için saçlarımızın nem takviyesini arttırmalıyız. Doğal yağlar kullanmak, haftada bir kez nemlendirici maske uygulamak bunun çözümü olabilir.
Saçlar neden çabuk sertleşir?
Aşırı ısı uygulamak, saçları sıcak su ile yıkamak, taramamak gibi nedenlerden ötürü saçlar çabuk sertleşiyor. Bunların yanı sıra; gün içinde de saçlarımız sertleşmesine neden olan etkenlerle karşılaşıyor. (Kirli hava gibi)
Saçları yumuşacık yapan şampuan hangisidir?
Saçları yumuşacık yapan şampuan
Şampuanlar saçlarımızı güçlendiriyor, kiri arındırıyor ve besliyor. En iyi sonucu almak için şampuanı bakım kremiyle birlikte kullanmak gerekiyor. Saçlarımızı şampuanladıktan sonra saç bakım kremini sürüp durulayarak yumuşacık saçlara sahip olabiliriz.
Ben şu an Elidor Güçlü ve Parlak serisini kullanıyorum. Bu serinin en yeni ürünü ise Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi
Keratin+Makademya yağı ile güçlendirilmiş formülüyle saçları ağırlaştırmadan besliyor ve çabucak emilerek kolayca durulanıyor. Kullandıktan sonra saçlarım yumuşacık oluyor, kolay taranıyor. Dediğim gibi en iyi sonucu alabilmek için seri olarak kullanıyorum. Saçları günlük zarar verici etkenlerden de koruyarak her koşula karşı güçlü olmasını sağlıyor. Seyrek saçlar için de ideal seçim çünkü saçları canlandırıyor.
Şampuan tercihi saçlarımız için en dikkat etmemiz gereken şeylerden biridir. Doğru şampuan seçimi sayesinde saçlarımızı vezir edebilirken tam tersi yanlış bir şampuan kullanımında saçlarımızı rezil de edebiliriz. Bu yüzden öncelikle "Şampuan seçerken nelere dikkat etmeliyiz?" konusundan biraz bahsedeceğim.
Sonrasında da tam istediğiniz gibi saçlarınızı hem yumuşacık yapacak hem de harika kokan bir şampuan önerisi yapacağım tabii ki. En güzel saç yumuşatan şampuan ve en güzel kokan şampuan hangisi diye merak ediyorsanız okumaya devam etmenizi öneririm.😍
Şampuan Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Benim şampuan seçiminden önce ilk önerim saçlarınızdaki olası problemi doğru tespit etmeniz yönünde. Saçlarınızda yaratmak istediğiniz etkiye göre şampuan tercihinizi yapmalısınız. Eğer saçlarınızda kepek problemi varsa şampuanınız kepeğe karşı etkili bir şampuan olmalı. Eğer güçsüz ve yıpranmış saçlara sahipseniz kullanacağınız şampuanın da formülünün bu saç tiplerine göre olması dikkat etmelisiniz.
"Şampuan ne kadar köpürürse o kadar iyi temizler." algısından da uzaklaşmalısınız. Tam aksine şampuanınız ne kadar köpürüyorsa o kadar fazla kimyasal içerir aslında.
Tercih edeceğiniz şampuanın mutlaka pH değerine dikkat etmenizi öneririm. Saç derinizin pH'ı 5.5'e yakın olduğu için şampuanınızın da pH değeri bu olmalı.
Son olarak da şampuanınızın Paraben, Silikon gibi kimyasallar içerip içermediğini mutlaka kontrol etmelisiniz. Formülünde paraben, silikon barındırmayan şampuanları tercih etmeniz saç sağlığınız açısından en iyi seçenek olacaktır.
Şampuan seçerken dikkat etmeniz gerekelerden bahsettiğimize göre sorunuzun asıl cevabına geçebiliriz.🤩
Saçlarınızı tam da istediğiniz gibi yumuşacık yapacak ve güzel kokan şampuan önerim tabii ki Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık.💛 Elidor Superblend formülüyle saçlarımızda ipeksi bir yumuşaklık sağlıyor. Bu şampuanı hatta bu serinin tüm ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra saçlarımda gözlemlediğim farkı görebilmenizi isterdim. Uzun süredir saçlarımda şikayet ettiğim bir sertlik vardı ve ne denersem deneyeyim istediğim yumuşaklığa ulaşamıyordum. Bu seriyi denedikten ve birkaç kez kullandıktan sonra saçlarım, uzun süredir hayalini kurduğum ipeksi görünüme kavuştu.☀️
Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Saç Bakım Serisi
Ben kullandığım saç bakım ürünlerinde eğer varsa tüm seriyi kullanıyorum ve size de bu şekilde kullanmanızı öneririm. Seri olarak kullandığınızda vadedilen etkiyi tam olarak yakalayabileceğinizden eminim. İçeriğindeki Argan yağı ve İpek Proteini sayesinde saçlarınızda hayalini kurduğunuz ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık sağlıyor bu seri. Size de sadece denemek kalıyor.💛
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlarının güçlü, yumuşak olması ve mis gibi kokması için öncelikle bakımlı olması gerekir. Arada bir saç maskesi yaparak yenilenmesini sağlamalısın. 2 ayda 1 saç uçlarından kestirerek ve saçlarını yıkarken diplere masaj yaparak onlara yeniden hayat verebilirsin. Bunun dışında yine Elidor tavsiye edebilirim, çünkü içerik ve etki olarak en iyi marka o.
Yenilenmiş formülüyle çok güzel serum bakım kremleri çıkardı. Pembe olan Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi tam sana göre. Keratin ve makademya yağının güçlü etkileri birarada. Matlaşmış ve çekiciliğini yitirmiş saçlarına bu ürünle yeniden hayat verebilir ve güç katabilirsin. Keratin, saçın temel yapı taşı olduğu için saçları kısa sürede besler ve onarır. Saçtan kolayca durulanması ve ağırlık yapmaması da harika.
Merhaba, elidorun kırmızı yosunlu şampuanı var onu bakım kremi ile birlikte kullanırsanız çok daha etkili olur. Ben kokusunu ve elidorun kırmızı yosunlu krem ve şampuanını kalite bakımından çok beğeniyotum bence denemelisiniz. Tabi saçlarınız yağlı yapıya sahipse ki benim saçım kuru saçınızda ters bir etki ya da sorun yaratabilir. Bu iki ürün hem saçlarımı yumuşacık yaptı hem de güçlendirerek saçlarımın dökülmesini önledi. En başta kokusu güzel diye kullanmıştum ama etkisini görünce vazgeçemedim.
Elidor’un yeni serilerinde birçok seçeneği mevcut ve hepsi de birbirinden güzel. :) Ee, tabi kullanmak istemiyorsan bitkisel şampuanlara göz atabilirsin.
Argan yağı özlü tüm şampuanlar istediğiniz etkiyi verebilir. Bir de her banyo öncesinde saçlarınıza organik Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz bu da saçlarınızın yumuşacık olmasını sağlayacaktır. Sürün bir kaç saat bekletin ve yıkayın. Severek kullanacağınızı düşünüyorum.
tabıkıde bızde satılan şampuanlar var kerastas cerlıneya da milk shelk hangısını istersen yolım sana hepsı bırbırınden super ve onarıcı ozelığı var bırde argan şampuanı var 80 tl yarım kilo super
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçların yağlanıyorsa hemen blendax bitki özleri yağlı saçlar için