Saçlar kalın telli ve kabarıyor bunu engelleyecek kremler varmış biliyor musunuz? Sert saçlara hangi saç kremi iyi gelir?Sert saçlar için en iyi saç kremi
Sert saçları yumuşatan ve parlatan saç kremi var mı?
Ay valla ben. :/ Saçlarımı gören "çok sert, boyadan mı?" diyor ama aslında kendiliğinden de sert, yani boya vurmadan önce de sert ve kuruydu. Haliyle kuru saç kabarıyor. Bir de ben kabarınca düzleştiriyordum, düzleştirince iyice kuruyor ve iyice kabarıyordu. Bir döngü haline bürünüyordu yani :D
Elidor'un yeni Serum Bakım Kremleri var. Ben sarısını kullanıyorum, yani İpeksi Yumuşaklık. Tam senlik yani. :)
İçerisinde Keratin ve Argan Yağı var, bu yüzden kuru saçlara nimet gibi geliyor. Keratinin zaten saçı ne kadar yumuşattığı aşikar, kuaförler yüzlerce lira alıyor keratin bakımı diye. Argan yağı saçların olmazsa olmazı.
İkisi bir kremde birleşince değme keyfime :) Kabarıklığı alıyor ama ağırlaştırmıyor da. Ve saçın yumuşacık oluyor. Tavsiye ederim :)
Saçlarına eğer fazla elektrikli şekillendiriciler kullanıyorsan, fön ve düzleştiriciler gibi... Bunlar saçın yıpranmasına ve kurumasına sebep olur. Argan yağı, hindistan cevizi yağı gibi bitkisel yağlardan faydalanabilirsin. Kuru ve sert olan saçlarının ucuna haftada 1-2 defa uygulaman saçlarını zamanla yumuşatır.
Aynı zamanda kalın saç tellerin varsa her zaman geniş ve kalın dişli taraklar kullanmalısın. Saç kremleri de kullanman her zaman daha kolaylık sağlar.
Sana saç kremi olarak Elidor'un İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi'ni öneririm. Argan yağı ile zenginleştirilmiş formül. Saçlarda ağırlık yapmıyor, kolayca durulanıyor. Saçlarının daha yumuşak olmasını sağlıyor :)
kremli şampuan kullanabilirsin, durulanabilir saç kremi kullanabilirsin, saça parlaklık vermek için şampuanına elma sirkesi katabilirsin biraz, zeytinyağı maskesi yapabilirsin, yumurta maskesini de öneririm fakat sıcak suyla yıkamamak gerek. Papatya suyu açıyor yalnız saçın bakır gibi olabilir sonradan pek hoş durmuyor yani yaptığın zaman bir kaç kez tekrarlayıp güneşte durman gerek. saç rengin hala doğalsa ve beyazın yoksa ya da çok azsa, saçına dokunma derim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saç sertliği bakım rutininde bazen doğru ürünleri kullanmamaktan bazen de saç yapısından kaynaklanabilir. Senin saçların da kalın telli olduğu için yapı olarak sert ve kabarmaya müsait demek ki. Elidor İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi tam da sert ve kuru saçlara göre.
İçeriğindeki keratin ile onarım yaparken, argan yağıyla da saçı neme doyuruyor ve yumuşaklık veriyor. Denemeni tavsiye ederim 🌺
bir sayfada okumuştum denedim hala da ara sıra kullanıyorum saçları yıkadıktan sonra durulamak için elma sirkesini suyla karıştırıp saçıma döküyorum bekliyorum sonra tekrar duruluyorum saçlarım hiç kabarmıyor aşırı parlak oluyo istersen dene yani koku felan kalmıyor
Buyuk bir markete git şampuanlarin özellikleri yazıyor kalın Telli saclar icini bul onun kremi de vardır maskeside spreyi de hepsini al kullan elidor tavsiye ederim
Bu 1 yıldan fazla olmuş soru soranın hesabı bile kapanmış niye şimdi birden ortaya çıktı ki😅 Neyse ben elseve mucizevi yağ bakım kremi kullanıyorum çokta memnunum
ilk defa duydum ama soğan kabuğu suyu açıyomuş hatta röfleli gibi duruyomuş ben denedim koyulaştı iyice sonra da gittim boyattım kurtuldum :D bu tarz şeyler 1kere de olmuyo çünkü sabır gerektiriyo
En İyi Cevaplar