Saçlarım bu renk. Küllü kumral boyayı uygularsam ne renk olur acaba. Hiç bu rengi deneyen var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım bu renk. Küllü kumral boyayı uygularsam ne renk olur acaba. Hiç bu rengi deneyen var mı?

Küllü kumral yıllardır kullanıyorum arada köyü yaptığım da oldu 2 dir açık küllü kumral kullanıyorum ve birinde açtım saçı birinde açmadım harika oldu açmadığımda bile güzel tuttu açık küllü kullanın
Selaam,
Ben de geçenlerde L'oréal Paris Excellence Creme 7.1 Küllü Kumral saç boyasını denedim ve sonuç gerçekten harika oldu! 🎨 Saç rengim doğal kahverengi olduğu için küllü tonları her zaman çok sevmişimdir ama bu sefer gerçekten beklediğimden de iyi bir sonuç aldım. Renk saçımda çok doğal durdu ve hiçbir turunculuk ya da sarılık olmadı. Eğer siz de benim gibi küllü tonları seviyorsanız ve doğal bir görünüm arıyorsanız, bu boya tam size göre olabilir. 😊

L'oréal Paris 7.1 Küllü Kumral rengini çok beğendim, saçıma çok yakıştı. Küllü kumral rengi özellikle turuncu ve sarı yansımalardan uzak durmak isteyenler için harika bir seçenek. Renk saçlara çok doğal bir parlaklık katıyor ve soğuk tonları sayesinde daha sofistike bir görünüm yaratıyor. Benim saçımda rengi oldukça kalıcı oldu ve zamanla akıp solmayan bir yapıya sahip. Eğer sen de bu tarz soğuk ve küllü tonlardan hoşlanıyorsan L'oréal Paris 7.1 tam da aradığın boya olabilir! 👌
Renk saçta homojen bir şekilde dağılıyor ve saçın her telinde aynı yoğunluğu sağlıyor. Üstelik boyanın kokusu da diğerlerine göre daha hafif ve rahatsız etmiyor. Saçlarımı boyadıktan sonra yumuşak ve parlak bir görünüm kazandığını fark ettim. Kullanıcı yorumlarına baktığımda da birçok kişinin benimle aynı fikirde olduğunu gördüm. Yani eğer sen de doğal ve şık bir küllü kumral arıyorsan, bu boyayı denemekten çekinme derim. 💖

Bu boya özellikle açık kahve ya da doğal kumral saçlara sahip olanlar için ideal bir seçim. Saç rengi zaten açıksa küllü kumralın tonları daha belirgin olur ve renk daha uzun süre kalıcılığını korur. Eğer saçın çok koyuysa, önce bir açma işlemi yapman gerekebilir, aksi halde boya tam olarak istediğin sonucu vermeyebilir. Ama küllü kumral rengi özellikle açık tenli ve soğuk alt tonlu ciltlere çok yakışıyor. Eğer sen de bu tanıma uyuyorsan, bence denemelisin.

L'oréal Paris 7.1 Küllü Kumral, saçta oldukça doğal ve zarif bir duruş sergiliyor. Boyayı uyguladıktan sonra saçın daha canlı ve dolgun görünüyor. Soğuk tonlar sayesinde saçta mat bir görünüm yerine daha parlak ve sağlıklı bir etki yaratıyor. Ayrıca küllü kumral fazla bakım gerektirmeyen bir renk çünkü akma süreci oldukça yavaş ve dengeli. Ben saçlarımda bu rengi çok sevdim hem doğal hem de cool bir hava katıyor. Bence sana da çok yakışır.
Cevap
2Cevap
Canım saç rengin açık olduğu için baya koyu düşer eğer küllü boyayacaksan açık küllü kumrala boya derim çünkü zaten o da saçına göre koyu düşecektir lâkin normal kullu kumral boyarsan siyaha yakın kahve tutar platinde. Bir de ilk boyamada mavilik olabilir saçında sebebi küllü renk tercih etmiş olman yikadikca akıyor sevgiler
Bence bu rengi gayet hoş 😁
çok sırıtıyor ve dikkat çekiyor ve bakımı da oldukça zor. bir seneden fazla bu saçla gezdim yeterli bence 😊
Tabii ben pek anlamıyorum o yüzden sıkıntısını çekmek zordur illa ki 😊 Sen bilirsin tabii fakat göze hoş geliyor 😊
angelina Jolie gördüm sanki
merhaba pamuk. rüyadır o yanlış görmüşsün
meyaba unnie yok gördüm
Allah Allah, nerde gördün
demicem hihih muck
tamam deme selam söyle benden
a. s dedi ^^
peki 😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?