Loreal Paris Renk Açıcı Sunkiss Jel nasıl? Kullanan var mı?

Bu ürünü almayı planlıyorum. Saçlarım hiç boya görmedi, siyah. Benim istediğim saçlarımın arasına ışıltı katması, veya ne bileyim bal rengi saçlar da hoşuma gidiyor, çevirebilir mi bilmiyorum. Bu üründen memnun kalan kadar, memnun kalmayan var o yüzden emin olamadım. Doğal halini hiç bozmayayım mı, yoksa bu ürünü denememde bir sakınca yok mu? Kullananlara bir kaç sorum var;
1-Boya gibi saça zarar veriyor mu?
2-Görüntü doğal mı yoksa boya gibi kendini belli ediyor mu?
3-Siyah saçım hangi renge dönüşecek. Koyu sarı veya bal rengine dönüştürecek kadar güçlü mü?
4-Dip boya gelecek mi yoksa bir iki yıkamaya çözülüp gidecek mi?(Dip boyadansa yarı kalıcı olması tercihim.)
5-Sadece aralara ince tutamlar halinde mi uygulayayım yoksa direk tüm saçıma kullanayım mı?
6-Bazı yerlerde saçlara kalıcı olarak tutunduğunu söyleyenler var. Benim dipten çıkan saçlarım gene siyah olacak, dip boya gibi bir görüntüyle karşılaşacağım. Bir süre kullandıktan sonra dip boya görünümü oluştuğunda saçlarımı eski hali için siyaha boyamam gerekecek mi?

Eğer okuduysanız ve bana yardımcı olabilecekseniz yorumlarınızı bekliyorum. Denememiş olsanız bile fikirlerinizi almak isterim.

Loreal Paris Renk Açıcı Sunkiss Jel nasıl? Kullanan var mı?