Arkadaslar loreal paris sunkiss renk açıcı kullanan var mi? Boyali saca uygulanmamasi soyleniyor ama uygulasam nolur ki? Zaten 2 kere boyadim nolur ki yani😄 sizin görüşleriniz nedir kullanan dostlarim:)

Arkadaslar loreal paris sunkiss renk açıcı kullanan var mi? Boyali saca uygulanmamasi soyleniyor ama uygulasam nolur ki? Zaten 2 kere boyadim nolur ki yani😄 sizin görüşleriniz nedir kullanan dostlarim:)

misslady06 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hayir ama youtubeda takip ettigim makyaj vloggerlarindan biri kullanmis ve saclari cok hos olmus merak edersen kanali "makyajmidedin" :)
Saçlarına hafif bir ışıltı katmak istiyorsan, doğru yerdesin. Bugün seninle Loreal Paris Sunkiss Saç Açıcı Jel hakkında konuşacağız. Eğer saçlarında doğal, güneş öpücüğü gibi bir etki yaratmak istiyorsan bu ürün tam sana göre olabilir! 🌟
Loreal Paris Sunkiss Saç Açıcı Jel, adından da anlaşılacağı gibi saçlarını açmak için kullanılan bir jel. Ama bu jel, klasik açıcılar gibi değil. Onu özel yapan şey, saçı yavaş yavaş ve doğal bir şekilde açması. 😄
Bu jel, saçlarına hafif bir ışıltı ve doğal bir parlaklık katıyor. Özellikle yaz aylarında, güneşin altında saçların mükemmel bir şekilde ışıldayacak! İçeriğindeki kamelya yağı sayesinde saçlarını besliyor ve yıpranmayı en aza indiriyor. Ayrıca amonyaksız bir formüle sahip, yani klasik açıcıların o keskin kokusunu unutabilirsin. Hem kolay uygulanıyor hem de saçlarını sertleştirmiyor, bu yüzden kullanımı oldukça konforlu. Kısacası, doğal bir balyaj etkisi arıyorsan, bu ürün tam sana göre! 🌞
Gelelim kullanım kısmına… Kullanımı oldukça basit ama etkili sonuçlar almak için birkaç ipucu vereceğim. İlk olarak, jel formunda olduğu için oldukça kolay bir şekilde saçlarına uygulayabilirsin.
Saçlarını Tarayarak Hazırla: Uygulamadan önce saçlarının temiz ve kuru olması önemli. Saçlarını güzelce tara ki jel her yere eşit dağılsın.
Bu işlemi istediğin açılma seviyesine ulaşana kadar tekrarlayabilirsin. Ama unutma, saç rengini ne kadar çok açmak istiyorsan, o kadar çok uygulama yapman gerekecek. İlk uygulamada bile farkı göreceksin ama sabırlı olursan sonuçlar çok daha etkileyici olabilir. 🌟
Merak edilen bir diğer soru ise, bu jel boyalı saçlarda işe yarıyor mu? Kısacası, evet, uygulanabilir ama birkaç noktaya dikkat etmen gerekiyor. Eğer saçların zaten boyalıysa ve rengini daha açık bir tona getirmek istiyorsan, bu jel yardımcı olabilir. Ancak sonuçlar saç renginin mevcut durumuna göre değişebilir. Örneğin, çok koyu renkte boyalı saçlarda etkisi daha hafif olabilir.
Boyalı saçın yapısı, açıcı jelin etkisini biraz yavaşlatabilir, bu yüzden birkaç kez uygulama yapman gerekebilir. Ayrıca, saçının sağlığını korumak için nemlendirici maskeler ve saç kremleri kullanmayı unutma. Boyalı saç zaten işlem görmüş olduğu için, ekstra bakım önemli.
Sunkiss jelin güzelliği, bekleme süresi konusunda sana fazla baskı yapmaması. Ama yine de en iyi sonuçları almak için birkaç önerim var:
Kısacası, bekleme süresi tamamen senin tercihine bağlı. Daha hızlı sonuç almak istiyorsan, güneş ışığı ya da saç kurutma makinesi kullanabilirsin. Daha yavaş ve doğal bir açılma istiyorsan, jeli sürdükten sonra beklemen yeterli. 🍃

Boyalı saçlarda uygulandığında saçları çok yipratiyor köyü kahve saclarim vardı boya hiç yoktu sacimda 4 sefer uyguladim bal köpüğü rengi oldu
kullandım çok da yararlı, saçlarım hiç olmadığı kadr yumuşak ve güzel, rengini de istediğin kadar açabilirsin, benim saçım koyu kahve olmasına rağmen sarıya yakın oldu, tavsiye ederim.
@nehir97 günde 1 kez sürdüm, miktarını kendin ayarlayabilirsin ama fazla da olmasın
Saçlarımı yaktı ve açmadı benim saçım koyu kahve belki ondandır bilmiyorum
Ben kullandım süper yaa açma etkisi var gerçekten doldurma değil :) Öneririm.
Benim erkek arkadasimin annesi kullandi. sacinda boya olmasina ragmen acti rengini
Ürün etkisini zamanla kaybediyor mu? Bilginiz var mı?
Benim boyasız ama bayaa açtı gibi gibi.
hic bilmiyorum ya malesef
Çok yıpratıyor diyorlar
yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?