uçlarım sarı dipler kötü ombre yani dibimi boyiycam tek turunculuk kalır mi?

uçlarım sarı dipler kötü ombre yani dibimi boyiycam tek turunculuk kalır mi?

Evde saç boyamak hepimizin yaptığı bir saç bakım rutini. Loreal saç boyaları da benim sıklıkla tercih ettiğim markalardan biri.
Doğal sarı tonu için en ideal renklerden biri Loreal 01 Ultra Açık Doğal Sarı ideal renklerden biri. ✨Bu renk, gerçekten çok açık ve doğal bir sarı ton sunuyor. Platin sarısına yakın, ama daha yumuşak ve doğal duran bir renk. Eğer saçlarında doğal ama dikkat çekici bir değişim arıyorsan, bu renk tam sana göre!
Ancak unutmadan belirtelim, saç rengin zaten açıksa bu tonu elde etmek çok daha kolay olacak. Eğer saçların koyuysa, bu renge ulaşmak için önce bir açıcı kullanman gerekebilir. 🌟
Loreal Paris 01 Ultra Açık Doğal Sarı boya açıcı mı diye merak ediliyor. Bu boya kutusunun üzerinde ultra renk açıcı yazıyor. Yani aslında bu boya bir renk açıcı. Saç rengini açmak için bunu kullanabilirsin. Açıcı boya olduğu için saçlarını yıpratmaması için saçlarına onarıcı yağlarla bakım yaparak yıpranması önleyerek rengini açabilirsin.
Loreal saç açıcı kullanmak aslında saç boyamak kadar basit. Hazırlık, uygulama ve durulama aşamalarından oluşan 3 aşamada evde kendi saçlarını Loreal saç açıcıyla kolayca açabilirsin.

Cevap
1Cevap
Turunculuk olmaz ama bu çok çok açık. Ben 10 numara kullanıyorum, o da açık ama bu çiğ. Tutmaz bence ama. Sarı daha iyi olabilir.
O ne lan ciklet markası gibi
Profosyonel biri yapmasa iğrenç olur bu renk
Güzel renk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?