Tatlım hiç panik yapma, hallederiz! Saçında maalesef ton dengesizliği ve turunculaşma olmuş. Üst üste açıcı sürmek saçını çok yıpratır, sakın tekrar açma 🌸 Turuncu ve bakır yansımaları nötrlemek için mor ya da mavi şampuan harika bir tercih olur. Bir süre yoğun nem maskesi ve mavi şampuanla rengi dengelemeyi dene ✨ İstediğin tam olarak nasıl bir sarı tonuydu, kafandaki rengi anlatsana bana? 🧴
hemen üstüne bi daha açıcı vurursan saç elinde kalır, kopar gider. o turunculuklar ve sarılıklar için önce bi cila atman lazım, mavi şampuan da o çiğ sarıları alır ama komple rengi eşitlemez, en iyisi bi kuaföre göster riske atma.
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım hiç panik yapma, hallederiz! Saçında maalesef ton dengesizliği ve turunculaşma olmuş. Üst üste açıcı sürmek saçını çok yıpratır, sakın tekrar açma 🌸 Turuncu ve bakır yansımaları nötrlemek için mor ya da mavi şampuan harika bir tercih olur. Bir süre yoğun nem maskesi ve mavi şampuanla rengi dengelemeyi dene ✨ İstediğin tam olarak nasıl bir sarı tonuydu, kafandaki rengi anlatsana bana? 🧴
İstediğim hafif griye çalan küllü sarı
Küllü sarı aşkına bayıldım! Mavi şampuandan sonra diplerine hafif gri tonlu bir cila geçersen tam hayalindeki o cool havayı yakalarsın güzellik ✨💄