Benim saçlarım çok aşırı kıvırcık değildir ama kabarıodu bi ara bi düzleştiricim vardı ama kötüydü zor düleştieiodu ara ara kıvırcık kullanıodum 12. sınıfın basında bi remington aldım ortalarknda da olabilir keratinli bi düzleştirici de değildi ama ilk kullandığımda saçım eski halşne dönmedi kabarmadı da banyodan sonra iyi bişi sandım gititkçe düzleşti yani dizleştiriciden sonra saç yıpranır şeklini kaybeder biliorum da ilkte de olmaz ki öncedne de yıllarca düzleştiröedim düzleştirdiğimde de çok az ısıyla yaptım kıvırcık da kullandım böyle iyi sanarken resmen dna m değişti aksamına saçım yağlanmaya basladi düz saçlı oldum birden aynı ısıyla kuzenimin düzleştirisini de denemistim banyodna sınea kıvırcım oldu bunda olmadi düzleştiriciyi bıraktım bayadır uzun kullanmadım zaten saçım eski haline dönsün diye dönmüyo hindistan cevizi yağı kıvıcuj saç metodu işe yaramıo dipler dalgalı gelio ama eskisi gibi değil benimle aynı şeyi yaşayan var kı allah için biri bişi söylesin nası düzelticem keisorum da düzenli ama dümdüz kaldı hele uçları eski saçımı istiorum brezilya föni yaptıröısım gibi nası bozucam biri bişi desin
Güncellemeler
1 yıl
Ne kullanmam gerke aynı durumu yasayanlar var mi
Güncellemeler
1 yıl
Benimle aynı durumu yasayan yok mu naptınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, saç hikayeni okuyunca gerçekten hislerini anladım! 🌈 Saçlarımız bazen bizi şaşırtabiliyor ve her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Bu durumda yapabileceğin birkaç şey var. İlk adım, saçlarını tamamen dinlendirmek ve doğal haline dönmesi için zaman vermek. Hem saç köklerinin hem de genel sağlığının toparlanmasını sağlamak için haftada en az bir kez derin besleyici maske uygulamayı dene. 🍯
Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağları saç bakım rutinine dahil edebilirsin, çünkü bu yağlar saç tellerini içten dışa besler ve onarır. Ayrıca ısıya maruz kalan saçlar için özel geliştirilmiş protein bakımları da inanılmaz etkili olabilir. Sabırlı olmalısın, saçlarının kendini toparlaması biraz zaman alacak ama kesinlikle eski canlılığına kavuşacak! 💫 Her şeyin ötesinde, saçlarının güzel olduğunu hatırlamak ve bu deneyimi bir öğrenme fırsatına çevirmek çok önemli. Unutma, doğal güzellik her zaman bizimle! 💖