Yıpranan saçı nası düzeltebilirim?

Benim saçlarım çok aşırı kıvırcık değildir ama kabarıodu bi ara bi düzleştiricim vardı ama kötüydü zor düleştieiodu ara ara kıvırcık kullanıodum 12. sınıfın basında bi remington aldım ortalarknda da olabilir keratinli bi düzleştirici de değildi ama ilk kullandığımda saçım eski halşne dönmedi kabarmadı da banyodan sonra iyi bişi sandım gititkçe düzleşti yani dizleştiriciden sonra saç yıpranır şeklini kaybeder biliorum da ilkte de olmaz ki öncedne de yıllarca düzleştiröedim düzleştirdiğimde de çok az ısıyla yaptım kıvırcık da kullandım böyle iyi sanarken resmen dna m değişti aksamına saçım yağlanmaya basladi düz saçlı oldum birden aynı ısıyla kuzenimin düzleştirisini de denemistim banyodna sınea kıvırcım oldu bunda olmadi düzleştiriciyi bıraktım bayadır uzun kullanmadım zaten saçım eski haline dönsün diye dönmüyo hindistan cevizi yağı kıvıcuj saç metodu işe yaramıo dipler dalgalı gelio ama eskisi gibi değil benimle aynı şeyi yaşayan var kı allah için biri bişi söylesin nası düzelticem keisorum da düzenli ama dümdüz kaldı hele uçları eski saçımı istiorum brezilya föni yaptıröısım gibi nası bozucam biri bişi desin
Güncellemeler
1 yıl
Ne kullanmam gerke aynı durumu yasayanlar var mi
Güncellemeler
1 yıl
Benimle aynı durumu yasayan yok mu naptınız
Yıpranan saçı nası düzeltebilirim?