Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili bir kere daha başlık açmıştım kızım 16 yaşında erkenden saçını boyattı ombre yaptırmak istedi ama kuaför civciv sarısı yapmış saçını mahvetmiş bugün yeniden gitti küllü bir renkle kapatmak için ama şimdide saçında kahverengi yeşil sarı uçlarda da gri var bulanık bir renk oldu nasıl kapatabiliriz saçları da yıprandı
ya ne kadar saçma şeyler var. aynısı benimde başıma geldi. maddiyat sıkıntınız yoksa düzgün bir kuaföre gdin ama lütfen kenar mahhalle değil yoksa geri döndüremezsiniz o saçı. eğer böyle bir gücünüz yoksa , kendi saç renginin bir ton koyusunu alıp evde boyayın. ya da hiç karışmayın saça. ben kimyagerim kozmetikte çalıştım. bol e vitamini hatta kullanabilirse balık yağı kapsül alsın saça efsane faydası var. ve bepanten bemix e vitamini ampüllerden alıp yarım şişe badem yagıyla şampuanına karıştırsın. bu şampuanı kullansın. farkı görürsünüz lütfen bilinçsiz hareket etmeyin saç boyaları kimyasal ve şakası olmaz, boya için yaşıda çok küçük inş düzelir bir an önce :(
Ben onun yerinde olsam çikolata kahve veya kendi saç rengine boyatır sonrada omuz hizasında kestirirdim , nem maskeleri yapardım her hafta, hatta daha fazla boyatmayın yıpranmasın direkt kesim diyorum ben anca saç kendine gelir, düzleştirici maşa veya saç şekillendirici kullanmasın 6 ay kadar
Bu saça önce bakım yağı tedavisi uygulanacak saç kendine geldikten sonra açıcı ile her taraf eşit açılacak. Sonra boyatmak istediği rengin 3-4 ton koyusunu alıp boyatacak. Yoksa saç kesilmeden zor kurtarılır
saçların uçlarından biraz aldırın. daha sonrada kendi saç rengine en yakın renkte boyayın eğer evde boyayacaksınız kutunun arkasında hangi rengte nasıl duruyor diye bakın. yinede iyi bir kuaföre gidip boyatmak daha iyi olur. yıpranmayıda doğal maskelerle halledebilirsiniz.
Uzun bir süre elleme 2-3 ay. Daha sonra iyi bir kuaföre git boyunu kısalt uçlarından, koyu kestaneye vs boyat ya da koyu ombre attır açık olan yerlere.
Saçlarını uçlarından aldırt çok belli oluyor çok çirkin duruyor yıpranmış uçları doğal görünen bir renge boyattır bir sürede değiştirmek için uğraşmasın saçı dahada mahvolur ama rengini iyi seçin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamam bu arada saçı koyu kumral sizce hangi renk kapatır
En İyi Cevaplar