Sanki biraz daha incelttirip iç kısımlarını doldursam olacak gibi
https://i.hizliresim.com/BLJRRv.jpg
https://i.hizliresim.com/lOJ00b.jpg

Senin gittiğin kuaför beş para etmez. Kaşın şekli öyle madem neden kaş alıyolar? Kaş almanın amacı kaşı güzelleştirmek fazlalıkları almak. Ama daha üstteki ve kaşın martı görünümünü düzeltemiycek şekil veremiycek kadar beceriksizler. kavisli kaşı kendin bile yapabilirsin. Bırak kuaförü kendin al o shoplu resme bak dümdüz gidiyo dümdüz yap aşşağı doğru kavislendir. bitiş bölgesinde alttaki tüyleri al incelt
Bu ne?
😂😂😂😂
Boşver Zeynep, güzelliğin çok ön planda bu yüzden kaşların geride kalıyor.
Sıfıra vur gitsin
😂😂😂
Sen hep beyaz giysene😀
Oldu hep beyaz giyerim
Oldu hep beyaz giy
Palmiye ağaçları çabuk yıpranan bir türdür smbdhrvdghdnc
Cevap
29Cevap
Bunu sen de alabilirsin zor birşey değil kavisin indiği yerdeki kılları oval değil de dik şekilde al senin gittiğin kuaförde mahalle kuaförü herhalde böyle kas alan kaldı mı ya
Kaslarım baya çok ben kendim alamam. En iyisi başka kuaförleri denemek
Kaş yapısı benim sıkıntı istediği kadar uğraşsınlar iki kaşımda birbirinden farklı kuaförde aldırmayla düzelttirmeyle olmaz yani
Sanırım öyle düzelmiyor çünkü 😔
Kötü durmuyor ama çok kafana takma
Boyayabilirsin cunku sekli zaten guzel sadece ic kisimlara dogru dolgunluk gerekli onu da boyayarak halledebilirsin :)
Bazıları çok kalkık biraz daha düz aldır diyor falan. Ben beğeniyorum ama illa kafaya taktiracaklar.
senin kaşların şu an gayet güzel duruyor zaten ve kaşlar kimsede eşit değil. eğer öyle bir şey istiyorsan güzellik uzmanından dövme ile ilgili bilgi alabilirsin
kaşların kötü durmuyor kafana takma. önemli olan buldugun kuaföre bu resimleride göster istediğin detayları öyle yapsın.
Kaslarinin cikmasini bekle bir sure gitme sonra baska bir kuafore gidip istedigin sekli guzel bir sekilde anlat hatta calistigin fotografi goster :)
Sadece üstlerden alacak biraz sonra mis işte ya da sen kendin tarif edeceksin Zeynep bu işler böyle
Abartı şekilde kötü durmuyor merak etme
Emin ol senin yerine şu an kaşlarını düzelten bir dünya erkek var, capiş? ;)
Bnce hiçbişey yapma kusursuz bir güzelliğin var maaşallah
Kaş doldurma yaptır veya kaşını boya dolu gösteriyor aldırırsan öyle olmaz zaten kalemle istediğin şekli kendin ver :)
Birileri egosu okşansın istemiş (bu saatde kaş muhabbeti) moiii çok masum kıyamam😅
Ciddi soruyorum canım. Daha önce de nasılım sorusu sorduğumda kaslarını düzelt diyen çok kişi olmuştu ve kafaya takmaya basladim
kavis istiyorum dıyormusun
Evet
Adının hürmetine dalga geçmiyorum ama valla komik k. bakma 🙏😅
Adımn hürmetinemi 😂 ayrıca komik olan ne
Adın Zeynep ve adının hürmeti çok bende 😎
Komik olan kaşlarını kayık gibi yapması on numara bir kaş çıkar o kaştan kuaförünü öldür değiştirmeden önce topluma faydan olur 😅😅
Daha düzgün alan birini bulursam değiştircem
İl neresi
Ankara neden
Afrika olsaydı kuaför önerecektim 😅
Anlıyorum
Zeynepcim kuaföre gittin mi hiç?
Pardon başka bir kuaföre demek istedim
Evet 4 5tane kuaför degistirdim. Kimisi çok kalın aldı şekil veremedi. Kimisi kaşlarimin uzunluğunu kısalttı saçma sapan bişey oldu. :( bu kuaför en iyisi aslında. Fotoğrafta az gibi çıkmış ama baya kaşım var.
Sen güzelmişsin yahu. İlk fotolarda o kadar iyi çıkmamışsın da son attıklarında gayet hoşsun
Uğraşmana gerek yok gayet güzel.
Çok kötü değil kafaya takacak kadar.
Uçuşa hazırlanmış kaşlar kuleden izin almadığı kalmış
Düzelmez artık
Yüzünü çok aydınlatmış olsanda böylede güzelsin sıkma canını
Zeynep bence kaşların gayet güzel
Bir fark göremeyen tek ben miyim
Daha ne olsun elin yüzün iyi
her seyin mukemmel foton yenimi
burdamisin
Çok güzelsin muhteşemsin bence kaşların çok güzel
Harbiden toparlat şunu adam gibi :)