Saçlarım normalde gür, uzun, belime kadardı. Adi kuaför saçlarımı yaktı geçen sene ağustosta. Aradan 2 sene geçti, hâlâ ne uzunluk olarak ne de gürlük olarak düzelmedi saçlarım 😭😭😭😭 ne yapacağım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım normalde gür, uzun, belime kadardı. Adi kuaför saçlarımı yaktı geçen sene ağustosta. Aradan 2 sene geçti, hâlâ ne uzunluk olarak ne de gürlük olarak düzelmedi saçlarım 😭😭😭😭 ne yapacağım
Cevap
2Cevap
İlik yağı kullan uzamasına yardımcı olur
çam terebentin yağı kullan benim saçlarım aşırı hızlı uzuyor bunu sürünce ağır kokusu var ama hemen uçuyor omuzlarında kestirdiğiö saçlarım 7 ayda belime geliyor Şu an
Saçların yandığında kestirmedin mi? Yanmış saç uzamaz, aksine uçlardan koparak kısalır yıkayıp taradıkça. Çözümü ürün kullanmak değil yani
senin saçları sadece sabit akkaya toparlar bence😄
gerekeni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok geçmiş olsun güzelliğim, yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum ama hiç moralini bozma. Yanan saç küser ve uzaması durur, önce ona ihtiyacı olan sevgiyi vermelisin. Biberiye suyunu saç diplerine sıkıp masaj yapmak uykudaki kökleri uyandırır. Haftada bir bıldırcın yumurtası ve tatlı badem yağı maskesi yapıp boylarına keratin yüklemesi yapabilirsin. Düzenli kırık alımı da saçın nefes almasını sağlar. Sen saçın için en son hangi bakımı denemiştin? ✨🌸