Nerden baslasam bilmiyorum. Baya bir süredir saclarim dökülmeye baslamisti zaten ama cok asiri üstünde kalmamistim, ilk sampuandandir diyip sampuan degistirdim yani cocuk sampuanina gectim katkisiz diye, bir ara sanki azaliyormus gibi oldu dökülme ama yok ters köse.. ardindan bir ara zeytinyagli sabunu önerildi bir kac kere onu denedim ama oda saclarimi cok tuhaf yapti 😫 neyse sonra hala durum düzelmeyince elma sirkesi dendi onu denedim yani haftada 2-3 kere sacimi yikamadan diplerine elma sirkesi sürüyordum onu öyle birakip sonradan yikiyordum sacimi. Bunuda bir yaklasik 1-2 ay yaptim. Taaa ki gel gör saclarimin halini bir hafta önceye kadar gördügümde kalpten gidiyordum aglicaktim az kalsin.. Üstünü artik boyamak zorundayim resmen o derece yani. 😭 Oysa saclarimi cok seviyordum hem gür hem dalgali/kivircik dilar simdi kendilerine hayirlari yok ve bu beni cok gömüyor. Neyden geliyor niye böyle hic bilmiyorum ama Nolur acil yardim edin en hizli sekilde ya da faydali ne yapabilirim?
Saçlarım tepeden seyrekleşti, çok döküldüler ve inceldiler ne yapmalıyım?
Bir kan tahlili ver büyük ihtimal vitamin/demir/çinko eksikliği vardır. Halsizlik, baş dönmesi, aşırı uyku falan varsa muhtemelen sebebi bunlardan biridir. Geçmiş olsun. :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkür ederim insallah gecer :) bu sene basinda bir dr gidip kan tahlili yapmistim bir hafta sonra telefonda bana sirf dedikleri anormallik olmadigi. Ama dediklerin hemen hemen uyuyor, artik baska dr a gitcem 😫
En İyi Cevaplar