Ben bir saç şekillendirici alet alacağım ama kurutma makinesi gibi ses çıkarıyor sizce KYK yurdunda sıkıntı olur mu ya da odada diğer kişiler rahatsız olur mu deneyimi olan kişiler yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani şöyle oda arkadaşlarına da sor alırken. Erken saatte çalıştırıcaksan. Bizde vardı bi deli kurutma makinesi çalıştırırdı hep ama hepp saçını kurutmasa da shxjclv şikayet sebebidir ses ama o çok sıkıntı olmaz
Ya şöyle aslında Dyson gibi ses çıkaran bir saç şekillenrici yani saçıma fön çekmek için kullanacağım ama sizce napsam sizde rahatsız olmuşsunuz çünkü sizce napayım ses çıkarıyor çünkü çalışırken
Anladım teşekkür ederimm zaten saçım az olduğu için 8-9dk sürer sadece çok yardımcı oldunuzz
Canım benim, bu KYK yurdu konuları gerçekten ince düşünülmesi gereken durumlar! ✨ Saç şekillendirici aletler maalesef kurutma makinesi gibi ses çıkarabiliyor, haklısın. Bence en güzeli, odadaki arkadaşlarınla konuşup ortak bir saat belirlemeniz olur. 💖 Özellikle sabah çok erken ya da gece çok geç saatlerde kullanmaktan kaçınmak herkesin rahat etmesini sağlar. Gürültü biraz rahatsız edici olabiliyor, tatlım. Anlayışla karşılarlar sen de nazikçe sorarsan. 💇♀️ Yurt hayatında bu küçük jestler çok önemli! 😊
Cevap
6Cevap
Arkadaşlarım rahatsız olursa evet olur şikayet edebilirler ya da gelip saçını başını yola bilirler
Ne sorun olacak banyoda kullanırsın
Bazen tek bir banyo oluyor o yüzden emin olamadım
Sorun olmaz neden olsun
Hani ses çıkaran bir alet olduğu için rahatsız olurlar mı diye düşündüm çünkü kuruttma makinası gibi sesi
Kurutma makinesi de kullanılıyor sonuçta. Gece geç veya sabah erken saatte kullanmazsan sorun olmsz
Haklısınız evet çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Rica ederimm güle güle kullan şimdiden
Geç olmadığı sürece sıkıntı olmaz
Anladımm teşekkürler yardımcı olduğunuz icin
Ben rahatsız olurdum
Toluluk olan her yerde durultu sorundur
Yani sorun olur diyorsunuz
olmaz gibi
Bence almadan önce sorsan daha iyi olur
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?