Saç Bakım Kıvırcık saçlı kızlar kakül kullanmalı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kıvırcık saçlı kızların kakül kullanmaya hakları yok mudur? Güncellemeler+1 yıl Guncel Kıvırcık saçlı kızlar kakül kullanmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz saç şekli ile alakalı değil 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Bazı kadınlarda hoş duruyor, mesala kaşık suratlarda 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kullanabilir, gerçekten bazısında çok tatlı oluyor. 0 0 Yorumla
kadooffical Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Düz saçlara daha iyi oluyor ama kivirciklara da olur bence 0 0 Yorumla
chef16 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Defrize yaptırıp kullanabilir o zaman çok sorunu olmaz 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bilmiyorum hiç kullanmadım ama perçem kullandım 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Emma napıyosun tatlım 🥰 bir iki büyü öğretsene 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kahkül en çok kıvırcık saçlara yakışıyor 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. yakışıyosa olabilir hermoni dimi bu 0 0 Yorumla
merakettimiste Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl kisiden kisiye degisebilir, mesela bana yakismaz. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsteyen kullanır isteyen kullanmaz saç şekli ile alakalı değil
Bazı kadınlarda hoş duruyor, mesala kaşık suratlarda
Kullanabilir, gerçekten bazısında çok tatlı oluyor.
Düz saçlara daha iyi oluyor ama kivirciklara da olur bence
Defrize yaptırıp kullanabilir o zaman çok sorunu olmaz
Evet çok tatlı oluyorlar
hermione ye yakışıyordu :)
bilmiyorum hiç kullanmadım ama perçem kullandım
Emma napıyosun tatlım 🥰 bir iki büyü öğretsene
Yakışıyorsa evet kullanmalı
Bazılarına yakışıyor gerçekten
Kahkül en çok kıvırcık saçlara yakışıyor
yakışıyosa olabilir hermoni dimi bu
Kullanmamalı kıvırcık ancak afroda iyidir
evet çok tatlı oluyor
kullansınlar
Çok uğraştırır ya
Hayır
hayır
kisiden kisiye degisebilir, mesela bana yakismaz.
Kullanabilir görmek lazım
Kullanabilir
Fark etmez
Ayy evet tabiki
Hayır kötü duruyor