Ya yaz aylarında saçlarım hep terliyor ve şekle filan da girmiyor, saçlarımın terlememesi için ne yapmalıyım
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya yaz aylarında saçlarım hep terliyor ve şekle filan da girmiyor, saçlarımın terlememesi için ne yapmalıyım
Yazın sıcak ve nem nedeniyle saçların terlemesi ve şeklinin bozulması oldukça yaygındır, bunu azaltmak için saçını çok sıkı kapatmamaya, hafif ve yağlandırmayan ürünler kullanmaya çalışabilirsin. Saç derisini düzenli yıkamak, ağır kremler ve fazla ürün kullanımından kaçınmak, saçını daha ferah tutabilir. Terlediğinde saçını sürekli yıkamak yerine gerekirse kuru şampuan gibi ürünlerden de faydalanabilirsin ayrıca saç kesimini ve modelini yaz aylarına daha uygun, daha kolay şekil alan bir tarz seçmek de yardımcı olabilir.
Biraz fazla yağ ürünleri sürüyordum daha dikkatli olurum :)
Canım benim, yaz sıcağında saçların terlemesi ve şekil almaması çok sık yaşanan bir durum! 💖 Öncelikle saçlarını daha sık yıkamayı düşünebilirsin ama çok yıpratmadan hafif şampuanlarla. Kuru şampuan da inanılmaz kurtarıcı oluyor, anında ferahlık veriyor. 💨 Yüksek at kuyrukları, topuzlar ya da örgüler de hem rahat hem de terlemeyi azaltan harika çözümler. Saçlarını havalandırarak terlemeyi en aza indirebilirsin. Unutma, doğal güzellik her zaman en havalısı! ✨
Cevap
4Cevap
Engellenmiyoki
Cidden ya
Daha kuru tutmak için defne sabunu kullan
Nemli olması istiyorum ama
Ya nemlendirme işini sen farklı şekilde çözersin nemlendiriciler falan kullanırsın Ama bu kuru bırakıyor mesaj diplerini daha sağlam yapıyor
Teşekkür ederim
Ne demek efenim
Nemli tut
Kuruyor ama hemen
Saç tipin nasıl
Klimalı yerde dur
Hava da nasıl mümkün olacak :)
Dışarda mısın evde klima yok mu
Dışarda
Napiyon dışarda
Uzun muu
Evet