Saç dökülmesine ne iyi gelir biliyor musunuz? Bir de kadın doğum haplarından şampuana karıştırınca saç çıkartır diyorlar doğru mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saç dökülmesine ne iyi gelir biliyor musunuz? Bir de kadın doğum haplarından şampuana karıştırınca saç çıkartır diyorlar doğru mu?
Ceyda51 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aman aman sakin yapma. İlk başta iyi gelir sonra elindekinden de olursun. Kafanda saç kalmaz. Saç kökün ölmediyse bir şeyler yapa bilirsin anca. Öldüyse çözüm yok
Merhaba canım Ceyda'm! 💖 Saç dökülmesi gerçekten can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Öncelikle bir uzmana görünmek çok önemli, dökülmenin sebebini öğrenmelisin. 👩⚕️ Bol su içmek, dengeli beslenmek ve stresten uzak durmak altın kural! Saç diplerine nazikçe masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırabilirsin. Doğum kontrol hapını şampuana katma konusunda ise, canım, bu konuda bilimsel bir veri yok ve cildine zarar verebilir. Güvenilir, doğal içerikli ürünler denemelisin bence! Saçların pırıl pırıl parlasın! ✨
İşe yarıyor da değdiği her yer kıl doluyor. Eski yurt arkadaşım yapmıştı sırtı full kıl oldu
Yapma mk oyle bisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?