Saç bakımı kadınlara has bir şey midir? Geçenlerde saç bakım maskesi önerisi isteyen bir beyefendiye satış danışmanı o kadar garip baktı ki müşteri de rahatsız oldu tabii, 'Kendim için bakıyorum, olamaz mı?' dedi. Olabilir, erkekler de saçına bakım yapar. Sonrasında ben de alışverişe devam ederken elimden geldiğince kendisine öneride bulundum.
Neden saç bakımı sadece kadınlara has bir şey gibi görülüyor? Erkekler de saçlarının gür ve hacimli görünmesini isteyemez mi?
FEminen paketler, ambalajlar reklamlar bunu empoze ediyor da o yüzden :) Erkeklre yönelik ürünler genelde oldukç az bir yer tutuyor. Nedense kadının kişisel bakımı daha önemli görülüypr
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın. Bir de kadına yönelik sunum da yapılsa çoğu ürünleri erkekler de kullanabilir. Bunu burada da soran çok kişi oluyor mesela.
Yıllarca şampuan kullanan birisi olarak kimyasal olan her ürün saçımda kepeklenne yaptı Mardin'e gittiğimde tavsiye üzerine aldığım bıttım sabunu bir müddet iyi gelsede çareyi ayvalık tarafında imal edilen ve ıstanbulda vakıflara ait yerde satışı olan zeytinyağlı sabunu kullandigimdan beri saç diplerim güçlenip kepek sorunum yok oldu Kadıköy Eminönü ve taksimde şubeleri olan bu yerden ayvaligin doğal soğuk sıkım zeytinyağı zeytini balı ve sabunları da mevcut olan bu yeri şiddetle tavsiye ederim
hayır erkeklerde özen göstermeli önem vermelidir sonradan bol kepek ve yağlı saçlar oluşuyo dökülmeside kaçınılmaz sonra milyarları verip saç ektirmeye koşuluyor sağlıklı saçlara her birey önem vermeli ihmal etmemeli bence
Aynısı başıma geldi gratise gittim saç bakım ürünü aldım Argan yağı vs vs bir baktım gratiste bana bakıyorlar sanki çok değişik birşey gibi hissettim saçını seven insan bakar bakımda yapar ruj almadım soncta saç bakım ürünü yağlar aldım
hayır tabii ki de. erkekler dökülme sorununu daha cok yasadıgı için saç bakımına daha çok dikkat etmeli bence. mesela benim eşim saçı için düzenli olarak urban care'in biotin caffeine spreyini kullanır. dökülmesini azaltıyor.