24 gü

Kıvırcık saçım asla şekil almıyor, düzleştirici mi alayım yoksa kıvırcık bakıma mı devam edeyim?

Öncelikle herkese merhabalar benim saçım asla şekil almıyor çevrem saçın sürekli kıvırcık diyor öyle de banyodan çıktıktan sonra buklelerim ortaya çıkıyor ama bir süre sonra kabarıyor o saç, kıvırcık saç bakımını deniyorum yeni ürünler alıyorum videolar izliyorum deniyorum ama asla güzel şekil almıyor arkası yamuk yumuk oluyor kafamın üstündeki bebek saçlarım yukarı doğru elektrikleniyor saçlarımı gördükçe ağlıyorum çevremdeki herkesin saçları kıvırcık olsa da düz olsa da çok güzel ama benimki kıvırcık olmasına rağmen güzel şekil almıyor ben de dedim kıvırcık olmayayım o zaman çevremde kıvırcık olsa da saçını düzleştirerek düz olan insanlar var ama saçları sağlıksız uçları yanmış benim saçım çok sağlıklı ama şekil almıyor ısıdan korumak için olan ürünler neredeyse hiçbir işe yaramıyor kıvırcık olmayı kabul ediyorum ama ben kıvırcık değil cadı süpürgesiyim bildiğiniz annem düzleştirici almamı istemiyor saçlarımı yakarım diye biraz ısrar etsem alır da saçlarımı yakmaya gönlüm el vermiyor sizce ne yapmalıyım benim gibi böyle durumlar yaşayan kişiler varsa ve kurtulmanın bir yolunu bulduysa lütfen yazsın çok zor durumdayım 😭😭
Kıvırcık saçım asla şekil almıyor, düzleştirici mi alayım yoksa kıvırcık bakıma mı devam edeyim?