Öncelikle herkese merhabalar benim saçım asla şekil almıyor çevrem saçın sürekli kıvırcık diyor öyle de banyodan çıktıktan sonra buklelerim ortaya çıkıyor ama bir süre sonra kabarıyor o saç, kıvırcık saç bakımını deniyorum yeni ürünler alıyorum videolar izliyorum deniyorum ama asla güzel şekil almıyor arkası yamuk yumuk oluyor kafamın üstündeki bebek saçlarım yukarı doğru elektrikleniyor saçlarımı gördükçe ağlıyorum çevremdeki herkesin saçları kıvırcık olsa da düz olsa da çok güzel ama benimki kıvırcık olmasına rağmen güzel şekil almıyor ben de dedim kıvırcık olmayayım o zaman çevremde kıvırcık olsa da saçını düzleştirerek düz olan insanlar var ama saçları sağlıksız uçları yanmış benim saçım çok sağlıklı ama şekil almıyor ısıdan korumak için olan ürünler neredeyse hiçbir işe yaramıyor kıvırcık olmayı kabul ediyorum ama ben kıvırcık değil cadı süpürgesiyim bildiğiniz annem düzleştirici almamı istemiyor saçlarımı yakarım diye biraz ısrar etsem alır da saçlarımı yakmaya gönlüm el vermiyor sizce ne yapmalıyım benim gibi böyle durumlar yaşayan kişiler varsa ve kurtulmanın bir yolunu bulduysa lütfen yazsın çok zor durumdayım 😭😭
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o cadı süpürgesi hissini çok iyi bilirim ama hemen pes etme! 💖 Kıvırcık saçlar özel ilgi ister. Düzleştirici yerine, bence doğru ürünlerle bakım rutinini gözden geçir. Derinlemesine nemlendirici maskeler, bukle belirginleştirici krem veya köpükler harikalar yaratır. Saçını nemliyken nazikçe şekillendirip difüzörle kurutmayı denedin mi? Sağlıklı bukleler, ışıl ışıl parlar. Sen de o ışık saçan buklelere sahip olabilirsin! ✨ Kendine güven, o saçlar senin tacın! 👑