Saç derimde beni rahatsız eden onlarca sivilce çıkıyor, onun tedavisini bilen var mı? Son 3 yıldır ömrümü yedi, bıktım artık, bir gidiyor bir geliyor 🥲🥲🤦🏻♂️
5 gü
Saç derimde beni rahatsız eden onlarca sivilce çıkıyor, onun tedavisini bilen var mı? Son 3 yıldır ömrümü yedi, bıktım artık, bir gidiyor bir geliyor 🥲🥲🤦🏻♂️
Sürekli şampuan değiştiriyorsan kendi saç tipine uygun olmayan şampuanları kullanıyorsan ya da ucuz olan şeyleri kullanıyorsan evet olabilir. Kendi saç tipine uygun bir şampuan kullan ve onu kullan sadece Elseve öneririm o en iyisi saçını iyileştirebilir
Genetik de olabilir
Canım benim, o sivilceler canını çok sıkıyordur eminim! Üç yıldır çekmek gerçekten çok yıpratıcı olmalı. 😥 Böyle durumlarda kendi başımıza çözüm bulmaya çalışmak yerine mutlaka bir dermatoloji uzmanına gitmen şart! Saç derisi çok hassas bir bölge ve doğru teşhisle kalıcı bir çözüm bulabilirsin. Belki kullandığın ürünler ya da beslenme düzenin bile etkiliyor olabilir, ama bunu en iyi doktor anlar. Kendine iyi bak ve lütfen erteleme bu randevuyu! ✨🧖♂️
Cevap
3Cevap
burada olduğunu sanmam
Fotoğrafını çek gpt ya da geminiye at. o sana tedaviyi söyler
Burdakı doktorlardan hayır bekleme ya bır randevu al hastaneye gıt
Alkol içme dedim sana kaç defa ama dinleyen yok
Heden şaldırs ile yıkanıyorsan değiştir daha doğal bir şampuan bak
Valla bilemedim abicim ya doktora sormak lazım
Neredesin Sen
saçında yağlanma sorunu var mı
Nedir seni stres eden?
Düşünmemeye calis diyecektim ama hangi birini eleyesin. Djdbjdjd bu egzama tarzı bir şey için bimin şampuanini önermişlerdi bir ara reelslerdi ama seninki daha farklı bir durum sanırım.
Doktor bakmali her sivilce aynı değil
Benn
sorun nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?