Sağlık Aranızda cildiye bakan doktor var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu nedir bilen var mı kaşıntı yapıyor geçmiyor adeta bulaşıcı gibi büyüyor Aranızda cildiye bakan doktor var mı? Cevapla Nedir Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı. Egzama mı acaba bilemedim ama bi görün yarın ihmal etme yayılır 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Mantar çıktı Yorumla EbuTurab_ +1 yıl Kedi falan mı besliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok büyük ihtimal ayakkabı yaptı ilk oradan başladın sonra bu bölgeye geldi öyle olduğunu düşünüyorum ilk mantar ayak parmak arasından geldi Yorumla EbuTurab_ +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Kullanıcı66 1 yıl Geçtimi geçtiyse ne ile geçti ne kullandınız Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Alerji gibi duruyor çamaşırlarında deterjan kalıntısı kalmış olabilir. Herşeyini yıka yeniden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kral mantar olmuş Yorumla Kullanıcı66 1 yıl Geçtimi geçtiyse ne kullandınız Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Mantar olmuş cildiyeye git krem verir kullan hecer dostum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hocam benim ayagimda mantar var ama fotoğrafdakiyle fark var hiç benzemiyor sence mantar olabilir mi Yorumla Ateslibirbey +1 yıl Terma da olabilir ama kremle gecer Yorumla
Merhababenirem Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Aynısı benim omzumda var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gittim hastaneye mantar olduğunu söyledi çok kötü Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Uyuz 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Uyuz? Yorumla CENK_XXL +1 yıl Uyuz hastalığı yaygın şu an Yorumla Soran +1 yıl Hocam baktım hiç benzemiyor emin misiniz Yorumla CENK_XXL +1 yıl Dr göster Yorumla Soran +1 yıl Yarın baktircam Yorumla CENK_XXL +1 yıl Yakın zamanda yeşil alana gittiniz piknik v. s kaşıntı öncesi Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef hep çalışıyorum vaktim yok ama şunu düşünüyorum ben bacaklarım tıraş ediyorum acaba ondan olabilir mi? Yorumla CENK_XXL +1 yıl Jilet hijyenik değil temas etmiş ise birseyle olur başkası tras olmu olabilir Yorumla CENK_XXL +1 yıl Sedef egzama gibi Yorumla Soran +1 yıl Kesinlik evet olmuş olabilir ben yine doktora gidicem saolun var olun Yorumla CENK_XXL +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağolun Yorumla Soran +1 yıl Baktılar mantar olmuş Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl 🤣🤣😳😳bu snn olamaz resım, olmamalı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Napak +18 mi koyalım en iyi açı bu Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl +18 olmış zatn Yorumla Soran +1 yıl Ben bir şey görmüyorum görende Allah akıl versin Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen direk doktora git işini garantiye al. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarın gitcem inşallah geçer Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mantar da olabilir bulşıcı ve yaygın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama benim ayağımda mantar var fotoğrafdakiyle fark var hiç benzemiyor Yorumla
NazlıBerril Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl egzama gibi kaşınıyorsa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantar olmuş baktılar Yorumla
Bukita93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pişik bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pişik olmadığını Emin çok yaşadım yoksa geçerdi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mantar veya egzama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belli oldu mantar çok kötü ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Egzama mı acaba bilemedim ama bi görün yarın ihmal etme yayılır
Mantar çıktı
Kedi falan mı besliyorsun
Yok büyük ihtimal ayakkabı yaptı ilk oradan başladın sonra bu bölgeye geldi öyle olduğunu düşünüyorum ilk mantar ayak parmak arasından geldi
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Geçtimi geçtiyse ne ile geçti ne kullandınız
Alerji gibi duruyor çamaşırlarında deterjan kalıntısı kalmış olabilir. Herşeyini yıka yeniden
Kral mantar olmuş
Geçtimi geçtiyse ne kullandınız
Mantar olmuş cildiyeye git krem verir kullan hecer dostum
Hocam benim ayagimda mantar var ama fotoğrafdakiyle fark var hiç benzemiyor sence mantar olabilir mi
Terma da olabilir ama kremle gecer
Aynısı benim omzumda var
Gittim hastaneye mantar olduğunu söyledi çok kötü
Uyuz
Uyuz?
Uyuz hastalığı yaygın şu an
Hocam baktım hiç benzemiyor emin misiniz
Dr göster
Yarın baktircam
Yakın zamanda yeşil alana gittiniz piknik v. s kaşıntı öncesi
Yok maalesef hep çalışıyorum vaktim yok ama şunu düşünüyorum ben bacaklarım tıraş ediyorum acaba ondan olabilir mi?
Jilet hijyenik değil temas etmiş ise birseyle olur başkası tras olmu olabilir
Sedef egzama gibi
Kesinlik evet olmuş olabilir ben yine doktora gidicem saolun var olun
Geçmiş olsun
Sağolun
Baktılar mantar olmuş
🤣🤣😳😳bu snn olamaz resım, olmamalı
Napak +18 mi koyalım en iyi açı bu
+18 olmış zatn
Ben bir şey görmüyorum görende Allah akıl versin
Sen direk doktora git işini garantiye al.
Yarın gitcem inşallah geçer
Doktora git burada doktor ne gezssin
Mantar da olabilir bulşıcı ve yaygın
Olabilir ama benim ayağımda mantar var fotoğrafdakiyle fark var hiç benzemiyor
egzama gibi kaşınıyorsa
Mantar olmuş baktılar
Pişik bence
Pişik olmadığını Emin çok yaşadım yoksa geçerdi
Mantar veya egzama
Belli oldu mantar çok kötü ya