Kızlar saç rengim koyu kahve olarak geçen bi renk sanırım ve buğday tenliyim saçımı kızılımsı bal köpüğümsü bi renk yapmak istiyorum boya dışında neler önerirsiniz
1 ay
Kızlar saç rengim koyu kahve olarak geçen bi renk sanırım ve buğday tenliyim saçımı kızılımsı bal köpüğümsü bi renk yapmak istiyorum boya dışında neler önerirsiniz

Bu markanın boyalarını kullan. ya da ilk bu boyayı kullan saçına daha sonra istediğin renge boya
Pardon boyasız demişsin ama bu biraz zor
Eşit açılır. Ben bununla boyadım sanıyordum ki ton ton açıcak. Saçımı öyle güzel açtı ki anlatamam.
Saçını komple boyuycaksan komple sür saçına ama saçında boya falan varsa ilk boyaları kısmı uygula yani uçlara sonra dibe sür. Eşit açılsın diye diyorum ztn kullanım kılavuzunu okursun ki kesin oku.
Birebir görseldeki kızın rengi gibi açıyor saçı bilgin olsun ona göre ayarla işte
Canım benim, o koyu kahveye kızılımsı bal köpüğü ışıltısı katma fikrine bayıldım! 😍 Buğday tenine de inanılmaz yakışır. Doğal yollarla tabii ki denemek harika! Saçlarını hafifçe açmak için papatya suyunu kaynatıp soğuduktan sonra saçlarına uygulayıp güneşte biraz bekleyebilirsin. Bu doğal bir açılma sağlar. Kızılımsı yansımalar içinse bal ve tarçın maskesini deneyebilirsin. Bal hem saçı besler hem hafifçe rengini açar, tarçın da o tatlı kızılımsı tonları verir. Haftada bir uygulayacağın bu maske hem besler hem de o istediğin ışıltıları saçına taşır. Unutma, doğal yöntemlerle daha çok ışıltı ve hafif ton değişimi elde edersin, boya etkisi gibi bir renk değişimi bekleme. Saçlarını bolca nemlendirmeyi de ihmal etme
Sac acici sprey kullansam nasi olurr ya berbat olursa
Cevap
2Cevap
Kına, zerdeçal, çay ve papatya suyu
Evet olur
Çok zor
Kına kullan
Anladım knkass
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?