Saçımı kızıl yapmak istiyorum ama direkt ani bir geçiş istemediğim için koyu kahve saçımın üstüne kızıl boya yaptırıcam açtırmadan. Biraz daha koyu bir kızıl olsun önce bir gözüm alışsın istiyorum. Zaten bir kaç video izledim 2 3 kere boyattıktan sonra açtırmasan da saç rengi daha çok tutmaya başlıyormuş. Kuaföre gitmek yerine evde boyasam olur mu? Ya da aranızda kızıl kullanan varsa hangi marka hangi numara kullanmalıyım? Hangi marka daha kalıcı olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızıl saçlılar ya da bunu deneyimlemiş olanlar bakabilir mii?
Daha 1 hafta önce arkadaşım kızıla boyadı, ama o saçlarını açarak yaptı bunu. gayet te güzel tuttu. ama saçlarını açtığında o kadar kötü gözüküyordu ki :D
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben açmak istemiyorum zaten koyu bir ton istediğim için olur diye düşündüm de kuaföre mi gitsem evde kendim mi denesem bilemedim.
İyi cesaret etmiş. Ben buğday tenli olduğum için koyu kızıl daha çok yakışır diye düşündüm. Yine de ilk defa boyatacağım için bu seferlik kuaföre gider sonrakileri kendim boyarım diye düşündüm
Ten rengi bembeyaz değil zaten, hafif buğday renkli bir tene sahip. Ki, çok ta açık bir kızıl olmadı onunkisi. Kestane Kızıl gibi bir renk. Sen bilirsin, dediğin gibi ilk seferde kendin yapıp pişman olursan sonra yapmak istemezsin.
Saçımı açtırmak istemiyorum o yüzden zaten mor yaptırınca hiç tutmaz ama kızıl kahve tonlarında yapabilirim diye düşündüm. Bir de 2 ay önce ayrıldığım 3 yıllık sevgilimin beni aldattığı kız da mor saçlıydı olmaz şimdi öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha 1 hafta önce arkadaşım kızıla boyadı, ama o saçlarını açarak yaptı bunu. gayet te güzel tuttu. ama saçlarını açtığında o kadar kötü gözüküyordu ki :D
Ya ben açmak istemiyorum zaten koyu bir ton istediğim için olur diye düşündüm de kuaföre mi gitsem evde kendim mi denesem bilemedim.
Bu arada arkadaşının ten rengi ne?
Açık tenli
Kendisi evde tüp boyayla boyadı.
İyi cesaret etmiş. Ben buğday tenli olduğum için koyu kızıl daha çok yakışır diye düşündüm. Yine de ilk defa boyatacağım için bu seferlik kuaföre gider sonrakileri kendim boyarım diye düşündüm
Ten rengi bembeyaz değil zaten, hafif buğday renkli bir tene sahip.
Ki, çok ta açık bir kızıl olmadı onunkisi. Kestane Kızıl gibi bir renk.
Sen bilirsin, dediğin gibi ilk seferde kendin yapıp pişman olursan sonra yapmak istemezsin.
Teşekkürler yorum içinn
Rica ederim, umarım aklındaki renk tonuna ulaşırsın :)
Yakışsın da tonu önemli değil aslında
Bana özelden fotoğrafımı atarsan fikrimi söylerim
Mor yap
Saçımı açtırmak istemiyorum o yüzden zaten mor yaptırınca hiç tutmaz ama kızıl kahve tonlarında yapabilirim diye düşündüm. Bir de 2 ay önce ayrıldığım 3 yıllık sevgilimin beni aldattığı kız da mor saçlıydı olmaz şimdi öyle.