Saçımı koyu kahveye boyattırıcam yarından sonraya randevu almıştım ama boya tutarmi adetliyim tutmaz diye korkuyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçımı koyu kahveye boyattırıcam yarından sonraya randevu almıştım ama boya tutarmi adetliyim tutmaz diye korkuyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tutar evet neden tutmasın
Yok tutmazmis vücut sıcaklığı yükseldigi için
Etkiliyomus
Hala tutmamasını anlayamadım adetin boya ile alakasını
Adetliyken vücut sıcaklığı yükseldigi için hormanlardan dolayı falan boya tutmaz boşa gider diyolar bende anlamıyorum ama cidden yaptırıp tutmayanlar olmuş
vücut sıcaklıgı saçı etkilemezki ama saç uzun bir şey
İşte etkiliyor diyolar
Ablacım yanlış anlama da a*ını mı boyatıyorsun adet ne alaka mk
Tutmaz mı, ne alakası olabilir ki? :D
atom bombası gibi patlamada reglken hahahahahahahahahahhahahahahahah haydar dümenci
Saç ile oranın ne alakası var 🤣
Diyolar ya boya tutmaz boyatan kişilerde olmus tutmuyo akiyo falan diyolar
öyle bir şey yok
Yaptırsam boşa gider diye korkmuyor değilim en iyisi bitince boyatmak
Bekle bence yine de
Öylemi 😔 peki kestirmede problem olur mu
Kestir bişe olmaz da şimdi arada sarılar falan var saçın turuncu olmasın reglken vücut ısısı daha etkili oluyor çünkü
Kestirince turuncu nasıl oluyo anlamadım
Sarıda değil iğrenç grimsi bi renk ya mahvetti saçımı
Kestirmekte sıkıntı yok ama boya turuncu yapabilir demek istedim. Çok açmışlar evet kopmaz inşallah
Boyanırsa koparmi yani gerçektenmi
Kuaför cila yaparım ama diplerde kızıllık olur bunu bil dedi aslında cila için randevu almıştım sıcak sarı atarım dedi ama vazgeçtim en iyisi kendi rengime dönmek dedim cilayla uğraşmam fakat kopma gibi bişey demedi bana ombreye çevirtmek istedim olabilir ama saçının sağlığı için önermem dedi
Kuaför yaparsa bişe olmaz
Kendi rengine dön ombre daha çok yıpratır
Yok kuaför boyicak ombre istedim ama çok yıpranır dedi yanarmı dedim bilemem garanti veremem ama en iyisi açma işlemi yapmayalım şu an hiç dedi
Maalesef o kuaför yüzünden şimdi ombrede olmuyor koyu renk cok sıkmıştı yaptiriyim bari dedim pişman oldum hem paketleri çok ince attı hemde rengi asla istediğim bişey değil bide sombreymis bu sen gördünmü sombre böylemi oluyor
Kız bu bildiğin eski röfleler gibi bişe olmuş. Üzülme düzelir
İnan o kadar çirkinki moralim bozuluyor ya bide 500 TL verdim buna
Kafasına göre yaptı ben siyaha yakın saçımın aralarında acik kahve sombre istemiştim
Ne mana yani bu gittiğim kuaför çok çok kötü değil ama uygun yapmış ben böyle bir işlemi 1 500 den aşağı yapmam dedi
Anladım demek istediğini bana da benzeri oldu araya ışıltı istedim Banu Alkan olmuştum skshja gittim kızıl yaptım sonra
Bide kendi rengimde değişmiş kestane olmuş cilayla böyle olması mümkünmü bunun sence
Cila bi tık açıyor saçı ondandır
Kendi rengim daha koyuydu siyah bildiğin güneşte kızıl yansıma var açılmayan yerlerde dipte falan
Evet bu kuaförde dedi sıcak sarı cila atarım ama dibin açılır unutma dedi haklıymış vazgeçtim ciladan
1 ay oldu saçım düzelmiyor ama ya aynı anlamadım kepek şampuanıda kullanıyorum
O dip renginde kızıllık kaldı bildiğin
Sen düz renge boya bi kaç kere düzelir merak etme ombre yi falan çok iyi yerlerde yaptırmak lazım paraya kıyıp
Evet bidahada o kuaföre yaptırmam zaten bi zaman sonra bu gittiğim kuaförde yaptırırım daha iyi en mantıklısı kendi rengime boyatmak zaten bide kestiricem su oryalden tamamen kurtulmak istiyorum saçımda çok uzamaz sence ne kadar zaman sonra tekrar ombre yaptırabilirim
Çok uzun sürer mi 2 sene kadar saçım pek uzamıyor çok uzasa kestire kestire kurtulsam tamam ama
Herkeste ombre var ya ne bileyim beyazın yoksa kendi rengi en iyisi
Evet ama bi zaman sonra sıkıyor oda insan değişiklik istiyor
Haydar dümen soruları gibi bugünkü sorular
Scxvcbvuh
birkaç gün bekleyin
Bitince yaptırmak dahami iyi diyosun
Saçla ne alakası var mk