Kızlarr cildine kahve telvesiyle peeling yapan oldu mu olduysa da bir şeyle karıştırıp mı yaptınız? Etkisini gördünüz mü ?
robinirempersie sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
arada yapıyorum sadece telveyle. bir zararı yok. cildi geriyor ve yıkamadan önce elinle sürterek twemizlediğin için cildinin hava almasını sağlıyor. arada yapılması güzel. bir zoru da yok zararıda.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bizim Türk kahvesinin granülleri küçük makine kahvesi ile peeling yapılıyor. Içine bal ve limon konuluyor. Bal hem etkili bir antibakteriyel dolayısıyla sivilce oluşumunu yavaşlatacaktır hem de cildi yumuşatır. Limom ten rengini açıcı ve gözenek sıkılaştırıcı ozellikte. Eğer cildin kuruysa zeytinyağı, yağlıysa da çay ağacı yağı ekleyebilirsin.
Normalde peeling hemen yapılır ve yıkanır ama ben 5 dk falan bekletiyorum.10 Yorumla
+1 yılCanim bal limon suyu ve kuru kahveyi karistir yuzune sur ve yaklasik yarim saat bekle sonra da suyla ovalayarak peeling yaparak temizle karisimi mis gibi ise yariyo sivilceleri de yumusatiyo gecmesini sagliyo :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım:)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılBen haftada 1 kez yapıyorum. Kahve telvesiyle 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırıyorum. sivilcelerime siyah noktalara iyi geliyor ve yüzümü pürüzsüz, canlı yapıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Zeytinyağı cildini yağlatıyor mu peki
- +1 yıl
Telveyle karışık olduğu için yağlı olduğu pek belli olmuyo ben 15 dakika kadar maske halinde bekletiyorum yüzümde daha sonra yikayinca çok yumuşak oluyor yağın etkisiyle. Yüzünde uzun süre kahve kokuyor 😜
- +1 yıl
kahve şekerli şekersiz fark eder mi
- +1 yıl
Fark etmez kahveyi nasıl iciyorsan öyle yap
Kızlar Ne Diyor
15
+1 yılYaptım😊 telveyi öyle aldım yüzüme sürdüm kurumasını bekledim.. Yüzüm yumuşacık oldu ve siyah noktalar az da olsa azaldı..
12 Yorumla- +1 yıl
Vaay ne güzel
- +1 yıl
☺️☺️
evet kahve sirke bal karıştırdım
etkisini hissedersin 30dk kadar beklet cilt acayip yumuşuyor lekelere de iyi geliyor
ama sürekli kullanımda etkisiz10 YorumlaBen haftada 2 kez olmak uzere bu peelingi yapiyorum gördüğum sonuçlar sivilceleri kurutuyo cildi geriyo ciltte ki yaği temizliyo ve yumuşatiyo yani iyi sonuç elde ediliyo ama her cilde de uygun olmayabilir birde telveyi sıcakken surmenizi tavsiye etmem bir sonuç almayabilirsiniz 😊
00 Yorumla
+1 yılBelli bir süre yapmıştım. Yüzünü yumuşacık yapıyor ve cildini canlandırıyor. Ama ten rengini koyulaştırıyor sanki. Zaten çabuk esmerleşen birisiyim. Daha da koyulaşmamak için yapmadım bir daha.
06 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya peeling zaten kelime anlamı olarak deri soyulması, yenilenmesi anlamına geliyor senin ten rengini nasıl koyulaştırdı anlayamadım?
- +1 yıl
Biliyorum ne anlama geldiğini.☺️ Bilmiyorum. Cildi yumuşatıyor, canlandırıyor dediğim gibi ama sanki ten rengini de koyulaştırıyor. Belki bana öyle olmuştur. Dene 1 hafta kadar bakalım.
- +1 yıl
Zaten anlamı bilmediğini söylememiştim😌 bakalım ben bikaç aydır yapıyorum da yumuşatma dışında çok etkisini göremedim belki yanlış yapıyorumdur diye sordum
- +1 yıl
Pişmiş kahvenin telvesini kullanıyorsun değil mi? Ben öyle yapıyordum. İçine biraz limon ve zeytinyağı da ekle.😊
- +1 yıl
Aynen bunu da önerdiler bakalım denicem. Aynen pişmiş kahve👍🏼 teşekkürler 😋
- +1 yıl
Rica ederiim.😊
+1 yılBalla karistir hem temizliyo hem yumuşacık yapiyo hep yaparim ben 😊
10 Yorumla
+1 yılBen yapıyorum. Normal kahve işte suyla karıştır oh sür yüzüne
03 Yorumla- +1 yıl
Faydasını gördün mü
- +1 yıl
Yumuşatıyor
- +1 yıl
Vaayy çok iyii
Kahve telvesi ile burna siyah nokta peelingi var ve cok etkili öneririm bir şey karıştırmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılsıcaklarda limon ve kahveyi karıştırarak uygulama cilt için iyi olmaz. su ve kahveyi öneririm
00 YorumlaHem yüz hem vücuduma kullanıyorum kullanmadan önce yumusamasi için suda bekletiyorum bir süre mükemmel yapıyor tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılValla ben hergün gece yatmadan yapıyorum kahvemi içtikten sonra 10 dk bekleyip yıkıyorum hem göz altı morluklarını inanılmaz derecede yok etti sivilce izlerimdede azalmaya başladı tavsiye ederim 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, kahve telvesi işe yarıyor özellikle siyah noktalar için.
06 Yorumla- +1 yıl
ciddimisn bu söylediğinde
Cevap sahibi+1 yılEvet çok ciddiyim, bende yapıyordum ve faydasini gördum. @püsüksevergillerden
- +1 yıl
bana anlatırmısın nasıl yapıyosun bende denemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım türk kahvesinin telvesini yüzüne sürüyorsun özellikle siyah nokta olan yerlere yüzünde kuruyor zaten kuruyunca ılık suyla yıkıyorsun, haftada bir tekrarla faydasını görürsun @püsüksevergillerden
- +1 yıl
normal kahve pişiriyo gibi mi yapıcam içine şeker falan atmadan şekersiz kahve yapar gibi
Cevap sahibi+1 yılNormal türk kahvesini ictikten sonra telvesi kalıyor ya onu suruceksin
+1 yılYumusatiyor cildi
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılÇok kuruttuğunu duymuştum ama denemedim
00 Yorumla
+1 yılyapmadım, merak da ettim şimdi işe yarıyor mu :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de arada yapıyorum düzenli yapan var mı varsa bilgilendirsin diye sordum bakalım 😄
hiç duymadım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem