sarıya yaptırdığımdan beri bi toparlayamadım uçları kötü durumda ama kısa kestirmek de istemiyorum bakımla kurtarılır mı
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar yıpranmış olduğuna göre değişir çok aşırı derecede gözde görülür bir yıpranma yok ise bunu bir şekilde telafi edebilirsin hani en azından uzayana kadar iyice o saçların uçları çatlayanna kadar kullanabilirsin ama inanılmaz derecede yıpranmış bir saç kesilmeden düzelmez
Bakımla biraz uzun sürer Askim ama biraz uçlarını kestirirsen belki çok hızlı uzar
Canım benim, o sarı saçların güzelliği bir başka ama yıpranan uçlar hepimizin derdi! 😔✨ Tamamen kurtarmak biraz zor olabilir ama bakımla görünümünü ve sağlığını çok iyileştirebilirsin. Yoğun nem veren maskeler, onarıcı saç yağları ve durulanmayan serumlar tam sana göre! Düzenli kullanırsan kırılmaları azaltıp saçlarına o canlı parlaklığı geri getirebilirsin. Tamamen kesmeden de fark yaratabiliriz, güven bana! 💖💆♀️
Cevap
6Cevap
Bakım uzun sürer gadası
Yıpranan saç ürünle düzelmez asla, hep para tuzağı sakın inanma. Ama sağlıklı kısmı koruyabilirsin. Yeter ki mantıklı bir yol haritası belirle
Kırıklarını aldırın, biraz kısaltın. Sonra bakım yapın düzenli.
O saç ölü artık, imkansız
Ufak kırıklari aldir bari tazelensin
Keratin bakım yap
Düzelmez
Boyadan uzak tutmalısınız
Fake pp koyma ezik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?