Demir ve vitamin takviyesine rağmen saçlarım hala neden dökülüyor, tepemdeki açıklık kalıcı mı?

1.5 senedir kısa ve kıvırcık saçlı bir kadın olarak tepe açıklığı ve saç dökülmesiyle uğraşıyorum. Biberiye suları, karanfil suları, soğan kürleri hepsini yaptım. Ve tabii ki tahlillerimi yaptırdım, ferritin 10 çıktı aylardır demir takviyesi alıyorum. Yanında B vitamini hap ve kapsül D vitamini kullanıyorum. Biotin takviyesi de alıyorum. Ama saçlarım hâlâ dökülmeye devam ediyor ve tepede açıklık var ve bu dökülme az mı çok mu ne sebebiyet veriyor çözemiyorum. Bu giden dökülen saçların yerine saçlar ne zaman çıkacak hep düşünüyorum. Çünkü bu saç bir duş sonrası dökülen saçlarım. Bazen 2 bazen 3 günde 1 şeklinde duşa giriyorum. Her duş sonrası bu dökülen saçları görmek beni çok yıpratıyor. Zaten 1 sene önce döküldüğü için uzun saçlarımı kısacık kestirdim hâlâ düzelmedi. Duşta krem kullanıp tarama dediler yaptım, döküldü. Duşta saçının fazla suyunu sık, krem sür ve tara dediler yaptım daha çok döküldü. Duştan çıktıktan sonra ıslak tarama dökülür kuru tarama yolunur dediler tonik sıkıp nemli tarıyorum şu an ve yine döküldü. Ayrıyeten bu zamana kadar uğraştığım saç çıkarma serüvenimdeki bebek minik saçlarımı da kaybediyorum. Tararken kısacık bir sürü minik saç dökülüyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Bu konuda bilgisi, tecrübesi neyi varsa benimle paylaşsın lütfen.. (stres var mı sorusu gelir diye söylüyorum aşırı var, işyerinde hep pamuklu bone tarzı bir şey kullanıyorum tepe kısmıma bakılmasından rahatsız olduğum için)
Demir ve vitamin takviyesine rağmen saçlarım hala neden dökülüyor, tepemdeki açıklık kalıcı mı?