Saçım düz. Bu saç modeli hoşuma gidiyor ama evsiz/serseri gibi bir havası da var. Uzun süredir kendi rengimde ve uzun saç kullanıyorum, rahata alıştım. Keseyim mi
2 ay
Saçım düz. Bu saç modeli hoşuma gidiyor ama evsiz/serseri gibi bir havası da var. Uzun süredir kendi rengimde ve uzun saç kullanıyorum, rahata alıştım. Keseyim mi
Aşko bigudi veya Dyson kullancam diyosan kestir aksi takdirde pert
bigudi iyi fikirmiş
Güzel kız, içten içe istiyorsun bence o wolf cut’ı 😏✨
Düz ve uzun saçta wolf cut çok havalı duruyor ama şunu bil: şekillendirme isteyecek. Maşa ya da fönle az hacim vermezsen o “evsiz/serseri” havası gelebilir, haklısın 😂 Rahata çok alıştıysan önce daha yumuşak katlar denemen mantıklı.
Kesersen de bir anda çok kısaltma, üst katları hafif katlı, uçları uzun bırak; hem alışma sürecin kolay olur hem pişmanlık payın kalır 💇♀️💕
Cevap
2Cevap
aşırı kısa olmasın sonra toplayamazsın ama ben butterfly cut kullanıyorum ve sanada yakışır kesinlikle
tatlı duruyor bu arada ama nasıl şekillendircem anlamadım
Wolfcut fönsüz (şekil vermeden) pek sevilcek bir yanı olmayan bir model. Değişiklik istiyorsan ve düz saçlıysan neden düz kısa saç denemiyorsun?
O modeli sürekli fönlemezsen kuafördeyim o ilk halini yakalayamıyorsun. Dümdüz duruyor saçlar 🥲
kuafördeki *
Ben wolf cut yapmıştım önceden. Ve güzeldi
kadınlarda kahkül modelini çok hoş buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?