bende sinüzit var dusdan sonra sacimida kurulamaya pek zaman bulamiorum. bu sebebdende sacima ayiracak cok vaktim olmadigindan kestirmek istiyorum kısa bi sekilde.
yani etrafımda uzun sacin yakistigini soyleyen var kisa pek yakismiyor sanirim kalın telli ve siyah gür saclarim. acaba pisman olurmuyum ya baya gidecek saclar çenemin altında biraz uzunlukta olacak. kararsızım çok:((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle pişmanlık sakın kestirme
Kısa saç kimi kadına daha fazla albeni katıyor.
Doğru bir secim
kısa sac hem görüntü olarak hem de rahatlık acısından cok güzel senin icin bu daha cok gereklilik gibi sanırım hastalığından ötürü. bence yaptır yaptırınca eminim bagımlı olucaksın kısa saca
Kesinlikle
kalsın umut basks yerde müsteri ara kendine
Sonuçta sağlık için kestiriyosun. Bence bu kadar düşünme yapamazsın yoksa
Bendede var. Hep kisa keserim o yüzden. Şu demler düğün var uzattim ondada asla ıslak birakmam saçımı mutlaka kurutma makinesi kullnirim. Emin olmak adına havlu sararim başıma
Ben kısa saçı çok kullanışlı buluyorum ama erkek arkadaşım uzun saç seviyor
Erkek olursun kimse bakmaz tipine. Kısa saçli kadınlar kadar çirkini yok simiyago tipli
ya ne diyon Allah'ın nicksizi sen acaba aynaya bakabiliyo musun
Keltoş babana koş😅😅
ya sabır 💆🏻♀️
Kel kızzz😝
kel değilim 😊 ama senin bir beynin yok
Benim saçim var ama
kardesim benim de sacım uzun kısa sacı begenmem icin kısa saclı mı olmam gerekiyor algılama kıtlıgı mı yasıyosun
Yazık çok yazık
tamam ali
Ali kim
ya sanki bu sekilde pesimden ayrilmiyorlardıda alakası yok kısa sacli bi cok guzel kadin kız var
Erkgen erkek çocuguna benzersin demedi deme
iyide sacima zaman ayriacagim derken bu sefer giyimime de vs zaman bulamiorum yani her iki taraftanda kötü durum. baksimsiz görunmektense kısa saç daha iyi gibi bilemedim çok kararsizim
Çok afedersin ama kocanın şeyi bile kalkmaz sqna öyle erkek çocugu gibi görünürsün
Sağlığın için neden olsun kökü sende uzatırsun
Pişman olursun kestirme sakın
Kısa saça benim zaafım oluştu ya 🥹
pişmanlık
Hayır çok daha güzel