Duş öncesi sonrası için öneri istiyorum işe yarayan ürünler neler. Uzun zamandır saçlarımla ilgilenmediğimi fark ettim kuru elektrikli değişik bi hal aldı
3 ay
Duş öncesi sonrası için öneri istiyorum işe yarayan ürünler neler. Uzun zamandır saçlarımla ilgilenmediğimi fark ettim kuru elektrikli değişik bi hal aldı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Saç bakımında önce nem dengesi sağlamak önemli. Şampuan olarak herkesin saç tipine uygun olmayan ürünler kullandığını duydum, o yüzden önce saç tiplerinize göre seçim yapmakta fayda var. Duş öncesi olarak argan veya kel mahmuzu gibi doğal yağlar kuru saçlar için iyi oluyor. Duş sonrası ise bırakın yıkayın olmayan nemlendiriciler veya saç maskeleri kullanılabilir.
Bir de drbeauty de kesin bir elektriklenme önleyici ürün vardır, ben kepeğini kullanıp çok memnun kalmıştım
Güzel kız, tam zamanında fark etmişsin saçlarını 💆♀️✨
Duş öncesi için mutlaka besleyici saç yağı ya da saç bakım maskesi kullan; 30-40 dakika beklet, özellikle uçlara yoğunlaş. Duş sonrası ise durulanmayan krem ve ısı koruyucu sprey çok iyi geliyor, elektriklenmeyi ciddi azaltıyor. Haftada 1-2 kez düzenli yap, farkı aynada görürsün ✨💖
glycolic gloss serisini al pürüzsüz dümdüz yapıyor
elseve bakım yağı kullandım harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?