Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Duş öncesi ve sonrası saç bakımınızda neler kullanıyorsunuz?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?

Duş öncesi bakım yapacak olursam eğer doğal bakım yağlarının olduğu karışım ile maske yapıyorum ya da elidorun tek kullanımlık maskeleri iş görüyor. Duşta elidor pembe şampuanı ve yine Levinler serisinin saç kremini kullanıyorum. Duş sonrası ise elidorun avokadolu saç bakım yağını nemli saçlarıma sürüp tarıyorum. Bu sıralar sadece bunları uyguluyorum 💫
Valla efendim ben dermaderm 3lü setten başkasını önermem... Yıllardır bütün bayan müşterilere hep bu ürünü sattım.. Saçkremi, bakım sütü, ve şampuan.. Diğerleri gibi içinde asla kimyasal da yoktur.. Ahanda burdan bakabilirsiniz 😂
https://m. trendyol. com/dermaderm/3-lu-sac-bakim-seti-sampuan-300-ml-sac-bakim-sutu-250-ml-krem-500-ml-p-34306314? boutiqueId=563623&merchantId=111820
Saçımı kurutuyorum sonra da tarıyorum
Ne kaaa rahat ohh 😂
😂😂😂 gülüşü güzelim
Önce ve sonra yaptıklarım bunlar kuzu
Teşekkür ederim hayatım ♥️
Ricalar fotolu görüş içiiin
Yazmaya üşendim tek tek balım🙈
Fotolu daha iyi
Aynenn
Cevap
13Cevap
Duş öncesinde öncelikle hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 35 dakika bekleyip yıkıyorum. Sonrasıminda pantene saç kremi kullanıyorum
Şu sıralar saçlarıma bakım yapmaktan uzağım gadası
Genelde ıslakken taranmaz saç aslında kırıyor saçları..
Ben sadece haftada iki gün yag uyguluyorum öyle ekstra bakımım yok buna rağmen çok güzel uzuyor
Benim duş sırasında serumum ve özel şampuan uygulamam var. Onun dışında çıktıktan sonra birde hindistan cevizli köpük kullanıyorum
Vallah saclarimi yikamadan bir kac saat önce en az 2 saat öncesine hindistanceviz yahini güzelcene yediriyorum saclarima
Evet hangi sabun varsa onla yıkanıyorum. Şampuanlara güvenmiyorum
Hiçbir şey , bazen yağ kullanıyorum sadece ısı kullandığım zaman
Clearman ile yıkarım sonra badem yagi uygularım hızlı uzaması için sonrada durulayıp fönlerim
Badem , hindistancevizi , defne ve zeytin yağını karıştırıp saçıma sürüyorum. Yarım saat sonra duş.
Öncesi sonrası yok bende duşta ne kulllandiysam o 😂
Elidor, elibol, bilendaks, riciyos, loreal, gibi gibi kimyasalları kullanmıyorum xhhssbsh
Hiçbir şey yapmıyorum açıkçası. Duştan sonra saçımı bağlayıp çıkıyorum. Ben böyleyim agalar
Arap sabunu candır gerisi heyecan dır 😅
Sadece sabun kullanıyorum.
Elidor diyelim de herkes mutlu olsun.
Yıkayıp kuruluyorum ekstra bişey yapmaya gerek yok
Saç bakımı yapmıyorum 🙄🙄
Saç bakımı yapmıyorum. 🤷🏻♂️
bioblas s ampuan ve sac kremı yeterlı.
hiçbir şey
Saç bakım serumu kullanıyorum 🤗
Pantene❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?