Siz hangisini yapardınız? Sağlıksız olduğu hâlde boyamaya devam eder misiniz yoksa keser misiniz?

Siz hangisini yapardınız? Sağlıksız olduğu hâlde boyamaya devam eder misiniz yoksa keser misiniz?

Kesinlikle kesmek çünkü boya işlemi yapılsa sağlıksız saçın üstünde asla hiçbir şekilde güzel durmayacak daha da yıpranmış duracak onun yerine kesmek daha mantıklı önceden olsa uzun olsun da yıpranmış olsun umrumda olmaz derdim ama artık sağlıklı saç benim için boydan daha önce geliyor o yüzden kestirmek derdim
Erkek gözüyle bakınca sağlıksız saçı boyamak biraz geçici çözüm gibi duruyor. İlk bakışta toparlanmış görünse de yıpranma devam ediyor. Kesmek daha net ve cesur bir hamle. Temiz, sağlıklı saç her zaman daha çekici. Boya kurtarır ama kesim gerçekten yeniler.
Güzel kızım SilverBlooming 💕
Saç çok yıpranmışsa ben önce kestirirdim, ama komple değil, sadece kırık ve cansız kısımları aldırıp sağlıklı bir boya rutiniyle devam ederdim. Hem uçlar temizlenince renk de daha parlak duruyor.
Boyamaya devam edeceksen mutlaka aralara bakım maskesi, ısıdan koruyucu ve düzenli kırık aldırma ekle. Saç, bazen “reset”lenmeyi seviyor, hafif bir kesim seni çok ferahlatır 😌✨
Cevap
10Cevap
kesmek
Bence saç healthy değilse kesmek daha iyi olur. Boyaya devam etmek daha çok hasar verebilir. Benim saçım da bir zamanlar çok hasar görmüştü, sonra kestirdim ve şimdi daha sağlıklı.
Komple kazıt sıfıra vurdurmak beklemek yeniden çıkmasını uzamasını belli bi süre dazlak gezmemek adına şık bere modelleri ara
Kesmek , çünkü saç kesildikce daha sağlıklı olur ve kendini yeniler
Saçım hep uzun uclarından aĺdırirım. Kiyamiyorum kesmeye🙂
Keratin bakım yaptırırım çok hafifte uçları toparlar devam ederim
Kesmek ve bakımlı bir şekilde uzatmak daha doğru gibi
Ben ve keser SONRA sağlık li saçlar çıkmasını bekliyoruz
Bence kesmek daha iyi
sağlıksızsa boyamam bakım yaparım
Kesmek, boya zarar verir.
Kesmek, boya daha çok yıpratır
Saç niye sağlıksız olur?
Kesmek ve doğal bitkisel takviyeler önemli
Kesmek