Bende eski bir erkek kuaförüyüm çok özledim eski mesleğini

Bende eski bir erkek kuaförüyüm çok özledim eski mesleğini

Kısa ve net söyleyeyim: “Daha iyi” kuaför yok, doğru uzman var.
Ama pratikte farklar şöyle:
Erkek kuaförleri
Kesim ve şekil verme konusunda genelde daha güçlüdür.
Yüz hatlarını dengeleyen, modern ve net kesimler yaparlar.
Bob, lob, katlı kesim gibi işlerde eli daha hızlı ve kararlıdır.
Boyada bazen “fazla iddialı” olabilirler; ince ayar şart.
Kadın kuaförleri
Boya, röfle, balyaj ve bakım işlerinde daha tecrübelidirler.
Sabırlıdırlar; tonu oturtma, saç sağlığını koruma konusunda iyidirler.
Radikal kesimlerde bazen fazla temkinli davranabilirler.
Sana dürüst tavsiye
Kesim odaklıysan: Erkek kuaförü
Boya/renk değişimi odaklıysan: Kadın kuaförü
İdeal senaryo: Kesimi erkek kuaförü, boyayı kadın kuaförü yapar. Nokta.
Bir de gerçek şu: İyi kuaför cinsiyetten değil, vizyon ve el becerisinden anlaşılır. Makası konuşan kazanır.
İstersen saç tipine ve istediğin stile göre “hangi tarafa daha çok gitmelisin” onu da netleştiririm.
Merak ettim araştırdım 😃
Çok memnunum, gönlüme göre bir kuaför buldum çok şükür. Gönlüme göre demişken de an itibariyle aklıma gelen şu şarkıyı da paylaşayım o vakit, biliyorum feci saçmalıyorum lakin ben seviyorum saçmalamayı, saçmalamadan geçen hayat yaşanmamış demektir diyerekten aklıma gelen şarkıyı bırakayım şuracığa.. Dipnot: Ne kadar alakasız bir insanım, konuyla şarkının bir manası yok lakin geldi bir kere aklıma.
Bu şarkı da kendisinden memnun kaldığım ve en yakın arkadaşının ismiyle adaş olduğum sevgili kuaförcüğüme gitsin, her ne kadar bu satırları okumayacağını bilsem de.
Maşallah çok enerjiksin
Her zaman olmasa da öyleyimdir:))
Evet, memnunum, lakin eşli kuaförümden daha memnundum. Şu an ki kadın, eskisi erkek. Ben o kuaföre gitmeye başladığımda o da çırak olarak başlamıştı. Usta olup devraldı kuaförü. Kardeşim gibidir, ister karşılaması ister muhabbeti olsun, yeri başka gerçekten. Mahalle değiştirdim halde yıllarca gitmeye devam ettim, fakat gerçekten gidip gelmek 2 saatten fazla sürüyor. 1 yıldır yakınlardaki kuaföre gidiyorum:((
Hayırdır, kuaför musun 😅
Açıklamayı yeni okudum 😅
Olay bir yerde nasıl karşılandığın, nasıl hissettiğindir. Her şey aldığın hizmet veya ödediğin ücret değildir
Senin dediğin şey esnaflık, benim bahsettiğim şey kardeşlik 😅 Bende esnaflık da yaptım. Kimi sevdiğin müşteri olur, kimisi de ailenin bir üyesi gibi olur. İş yerinin mutfağına girer, kendi kahvemi kendim yapar, ona da yapardım (normalde tersi olur ya:)) İş çıkışı gittiğimde “açım yemek alcağım, sana da alayım mı” veya “açsan gelirken yemek alma, yemek var” diyebilecek bir kardeşlikten bahsediyorum
Kuaföre gitmiyorum ben hem makyaj konusunda çok profesyonelim hem de saç baş yapma konusunda, malzemelem de çok kendim yapıyorum her şeyi, kuaförüm kendim olduğum için memnunum evet 😃
Malzemem*
Canım bey 🤗 Eski erkek kuaförü olduğunu okuyunca çok hoşuma gitti, bence insanın böyle el becerisi olan bir mesleği olması harika. 💇♂️
Ben kuaförümü uzun uğraşlar sonunda buldum, artık saç kesimi ve renklendirmede gözü kapalı güveniyorum ama her istediğim modeli yapabiliyor mu, dersen; yüzde yüz değil. 🤭 Yine de fikir alışverişi yapıp bana en yakışacak hale uyarlaması hoşuma gidiyor. Eski mesleğini özlüyorsan belki hobi olarak bile geri dönebilirsin, kim bilir. 💫
Cevap
3Cevap
Memnun değilim.
Evet memnunum bizim Kadir abi güzel ya bize maç yayınları da veriyor yaşıyoruz hayatım arada birçok zam yapıyor ama idare ediyoruz
Evet memnunum hep ayni ablaya giiyorum onu tanıdığımdan beri.
Evet kuaförümden memnunum işini çok iyi yapıyor ❤️
Ben saçlarımı anneme yaptırıyorum, ihtiyacım yok.
Kuaföre pek gitmiyorum genelde bu sene 3 kez gitmiştim mesela saçlarımı uzatıyorum
Ben kendi kendinin kuaförüym
Evet ne istediğimi anlayan tek kuaför
Evet memnunum.
Evet memnunum.
Yok ben kendim kesiyorum
@aquarius99 nasl beceriyosn
Kuaförüm yok
Memnunum
Memnunum
Memnunum evet
Memnunum
Memnunum.