Mavi/siyah benim renklerim. Siz hangi renk/ renkleri tercih ederdiniz?

Mavi/siyah benim renklerim. Siz hangi renk/ renkleri tercih ederdiniz?
Mavi renkli Fiat Uno alırsam, fabrika çıkışlı beyaz koltuklar standart; ama kirlenmesin diye, üzerine mavi veya yeşil koltuk kılıfı koyabilirim. Kapı kollarını iç-dış komple kendime özel gümüş gri veya Nardo gri kaplama yaptırırım. Direksiyon simidini Renault Megane-2 Privilege'daki gibi beje boyatmak isterdim. Arka plakalığın bulunduğu yeri siyaha boyarım. Cam filmi zorunluluğum yok.
Hayalimdeki orta kasa Renault 9 Broadway alacak olursam, arabam sade beyaz renkli olacak. (orijinal boyasız veya komple temizlik boyalı fark etmez) Arabanın direksiyon simidini değiştirip, rengini kül griye boyatmak isterdim. İç kapı kollarını parlak gümüş gri kaplama yaptırmak isterdim. Devir göstergelerinin rengini sarıdan mavi veya kırmızıya değiştiririm. Harita okuma lambasını led beyaz ve loş mavi yapmak isterdim. Koltuk kılıflarını Volkswagen'in bazı modellerindeki gibi "Harlequin" (Harlekin) yapmak isterdim. Harlekin'de kırmızı, sarı, turkuaz, mavi renkler bulunmaktadır. Harlekin Broadway olmaz demeyin. Camlarda film yoksa, en arka cama üç numaralı, yan camlara iki numaralı cam filmi çekerim.
Benim banamın ilk arabası gökyüzü mavisiydi. Ondan mı bilmem ama gökyüzü mavisi renginde bir araba ve siyah parlak kaplamalı tavan güzel olurdu.
Siyah Favorim ⭐🖤 Misal Kendi aracımı boyama olsa siyaha çeviririm çünkü gerçekten havalı gösteren bi renk Ama mevcut Rengi Tabi Gümüş Gri 😊

Hazır yapılmışı var zaten. Her noktasına kadar hayalımde ki araç.
Yalnız görselde ki gtr35’i de severim
Cevap
22Cevap
Siyah ve mor renk karşımı ayda amerika bayrağı renkleri
Jant siyah,
Çatı cam tavan ama o da siyah renk,
Gerisi parlak kırmızı
Mat renkleri seviyorum ama tercihim siyah olurdu ))
Estroil blue, desire kırmızı veya frozen green olabilir en iyi renkler bence araba için
Estoril blue, nardo grey, lime green, milano redseveriz
Biz de biliyoruz biseyler
Bir de elmas siyahı
Srn de anliyorsun bu isten
Kesinlikle tek bir renk değil hatta renk bile değil.
Şu drift araçlarında ki heryeri sponsorların logosuyla kaplanmış özellikle Subaru olmak üzere her türlüsünü kullanırım.
Monster en yakışanı elbette ki :)
Fotodaki araba GT-R ondaki gibi aynı renk başka arabada güzel durmaz
Bence en güzel parliament mavi ya da kırmızı
Dogrudur herkesin renk seçimi farklıdır sonucta ama benim 2 arabam da maviydi şimdi keşke satmasaydm diyorum
Siyah eski boya , v8 motor avcı kasa hmmm birazda şundan;
Nardo gri, gündüz farları kırmızı, jantlar açık gri 5 kollu, colormatic cam ve mutlaka airmatic sistem.
İşim zaten araba yaratmak, metalden yapılmış bir heykel gibi durmasını istediğim için metal renkleri kullanırım her zaman
Sade siyahtan şaşmam
Önce eşsiz bir renk yaratirdim sonra araba
Mantikli tebrik ederim
Thanks 😁
Aa türk değil miydin kız sen
Değilim 😁
Aboo değilim kelimesi Türkçe'dede var yazılışı aynı
😂😂
mat siyah, beyaz, koyu yeşil
Siyah sadece siyah renk
Fotoğrafta ki renk iyi
Benimde hoşuma gitti çalmış mi oldum
Teşekkür ederim. Gerçekten saygından dolaylı tebrik ederim başkası olsa saçma sapan şeyler yazardı.
❤️🌹
Siyah, Gri ve sütlü kahve rengi
koyu lacivert full
Siyah ya da beyaz
Kırmızı ve siyah.
Kahverengi tonları
Kirmizi
Mat siyah
Siyah
Tek renk siyah...
Araba dediğin gri olucak öyle prlamicak da
Metalik Füme