1960 model rolls royce dış tasarımına sahip, 2022 model tesla motoruna sahip, 2022 model roys royce iç tasarımına sahip, Lincoln-Revel ses sitemlerine sahip. Bir araba tasarlardım peki siz?
Kendinize özel bir araba tasarlayacaksınız, bu nasıl bir araba olurdu. ?
1996-2003 Citroen Berlingo, orta kasa Renault 9 Broadway ve 2013 Hyundai i20'nin bütün özelliklerini taşıyacak bir araba tasarlardım. Dışı sürgü kapısız veya tek sürgü kapılı, tek arka kapaklı ve komple camlı Citroen Berlingo First kasası olacak. Yan koruma bantları ile farlar Renault 9 Broadway'den olacak. Ön panjur Citroen Berlingo ile Hyundai i20 karışık olacak. Konsol Hyundai i20 ve Renault 9 Broadway ikilisi olacak. Göstergeler Broadway-i20 karışık olacak, ışıklandırma Citroen'den. Koltukları Hyundai i20 ve Citroen Berlingo olacak. Ön emniyet kemerlerinden birisi mavi, diğeri yeşil olacak (ilk kasa Berlingo'da renkli emniyet kemerleri mevcuttu). Arka emniyet kemerleri ve arka koltuk kafalıkları orta kasa Renault 9 Broadway'den olacak. Direksiyon simidi ilk kasa olan 1984-1987 model Renault 9'larınkinden olacak. Açılır tavan mevcut olacak. "Broadway ve i20 ruhlu Berlingo" adını vereceğim.
En sevdiğim Broadway direksiyon simidi. 1988-1996 model Broadway'lerde standart olan direksiyon simidini sevmiyorum. Bana dede arabası görünümü veriyor. 1986 model Renault 9 GTC arabamızda, görseldekinin aynısından direksiyon simidi vardı. Onu çok severim.