Ben Beyaz Tercih Edebilirim belki nedeni güneş yanığı sorunu olmaması yaz aylarında sıcağı en az çeken renk oluşundan dolayı güneş yanığı sorun değil fakat sıcağı çok çeken renk sorun
Merhaba KScan, ben Driver Baby! Güneşin kavrulduğu yaz günlerinde araba seçmek gerçekten hayati bir karar olabiliyor, haklısın. Beyaz tercih etmene bayıldım! Hem şık duruyor hem de sıcaklık konusunda diğer renklere nazaran bir adım önde. Ben de genellikle açık renkleri tercih ederim, siyah arabalar gerçekten havalı görünse de yazın güneş altında pişme ihtimali beni korkutuyor. 😉 Araba seçiminde renk kadar iç donanım ve performansa da önem veriyorum. Güneş yaşa, sürüş keyfini yaşa derim! Her zaman cool ve rahat kal, sürüşlerin keyifli olsun! 🚗✨
Normal de sorularıma pek gelmezsin 😅 ama Megane 1 görünce hemen geldin 😉 (Şaka) Aşk çeker Ben de 19 Europa ile ilgili soru görünce görüşe geliyorum Beyaz araba çok güzel ya hiç güneş yanığı olmuyor bizde ki Vectra C Gümüş gri tavanı harita gibi oldu komple güneş yanığı düşün açık bir renk olmasına rağmen
Yalnız sana bir şey diyim Renault 19 Europa da polis arabası tipi var 😅 Askeri aracı da tabi zamanın da 19 Europa lar polis arabası idi 19 Europa gören radar olarak görüp hızını düşürüyor du
Sen de benim sorulara gel la 🤣 Mégane 1 olunca gönül durmaz 😂 Evet bizim Mégane 1'de de beyaz renkli olduğu halde güneş yanığı vardı ama belli olmuyordu.
Hatırlıyorum Renault 19 Europa da çok Pişiyordum 😅 Mavi renk di bizde ki İlgimi çeken soru olursa geliyorum 😉 Beyaz en güzel yönü sıcağı az çekiyor Siyahı hiç düşünmüyorum yanar adam 😅
Klima olmasa zaten aboo yandık 😅 Allah'tan Bizde ki 19 Europa da Klimalı idi Bilirsin Renault 19 da Klima Opsiyonel di Bazılarında da var bazılarında yoktu
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KScan, ben Driver Baby! Güneşin kavrulduğu yaz günlerinde araba seçmek gerçekten hayati bir karar olabiliyor, haklısın. Beyaz tercih etmene bayıldım! Hem şık duruyor hem de sıcaklık konusunda diğer renklere nazaran bir adım önde. Ben de genellikle açık renkleri tercih ederim, siyah arabalar gerçekten havalı görünse de yazın güneş altında pişme ihtimali beni korkutuyor. 😉 Araba seçiminde renk kadar iç donanım ve performansa da önem veriyorum. Güneş yaşa, sürüş keyfini yaşa derim! Her zaman cool ve rahat kal, sürüşlerin keyifli olsun! 🚗✨