Saç dökülmesi , azalması ve kopmasına kesin çare arıyorum aşklarım noluuurr yardım ediinnn” 🫣🌸💖💕🌸💖💕🌸💖💕🌸💖💕?

Kızlar belki biraz alışılmış bir soru olacak evet ama;;;
ben özellikle sormak istiyorum.😭😭🙏🏻
lütfen saçlarımm çok eskiden kalın telli veee kıvırcık hemde aşırı gürdü. Zamanla dökülerek (özellikle bu sene) saçımı döküldüğü kadar beeen hayatımmmda böyle bir şey görmedim. Neee yaparsam yapayım buna engel olamıyorum. doktora da gittim Anemi var dedi demir vs vs bana sadece bir tane hap yazdı Allah aşkına hapını kendine faydası yok bir etki etmedi 😭😭😭
Saç uçların gerçekten normal eşitliğinden çıkıp o kadar koparak incelmiş ki sanki ben bilerek kısaltmışım da sadece üst kısmı uzun kalmış gibi altlardaki saçlarım hepsi kopmuş kuruyunca tüy oluyor ne alaka onu da anlamış değilim tararken olması imkansız kafayı sıyırmama çok az kaldı saçım benim her şeyim bana öyle bir öneride bulununnn nolur ki kökten çözün ya kestirmek istemiyorum asla zaten kısalmış saçlarım kendi kendine 😭😭😭
Bu sadece olan uzunluk diğerlerin hepsi kısa normalde hepsi eşit dereceydi önümdeki perçemlerim bile o kadar gürdü ve hoştu ki şimdi yok resmen iki tane dal var o da giderek kopuyor zaten ne olmuş olabilir?
Tarağından bakım yağına maskesi dahiiii havlu vs vs bana öneride bulunun aşkkuşlarımmm lütfeeeen🫣😩😩😩😩😩💕🌸💖💕🌸💖💕🌸💖🌸💖🌸💖💕💖💕💖🌸💖💖🌸
Saç dökülmesi , azalması ve kopmasına kesin çare arıyorum aşklarım noluuurr yardım ediinnn” 🫣🌸💖💕🌸💖💕🌸💖💕🌸💖💕?