Kızlar bundan 8 ay önce saçımı sarı yaptırdım çok aşırı beğendim baya kullandım 8 ayda haliyle uzadı tekrar aynı yere gittim bu sefer bok gibi bir renge çevirdi kızılımsı oldu bu çok kızıl sarı değil dedim 2. Kez cila geçti yine aynı bok oldu 🙄 sonra 2 gün baktım aynaya bakamaz oldum tekrar gittim kızıl geliyor bana dedim soğuk cila geçti sonuç bu aşırı mutsuzum , daha önce başına gelen var mı böyle bir durum tekrar gideyim diyorum başka kuaföre saçımda ince telli yanar diye korkuyorum fikirleriniz ve yorumlarınızı başınıza geldiyse tecrübebelerinizi yazın
Saçın PH dengesi üst üste yapılan hatalı işlemlerle bozulmuş. Öncelikle sağlığını yerine getirmek gerekir resimlerden gördüğüm kadarı ile kurtarılamayacak saç uçları oluşmuş. Doğru ürünlerle saçınız eski sağlığına kavuşur ama uçların kesilmesi kaçınılmaz durumda
Benim gördüğüm artık saçın canlılığı kalmamış işlem görmekten dolayı biraz bırakıp doğal haline ve toparlasin, diğer türlü de acaba kizil gerecek kızıl mi yapsa yakışır gibi
Ah güzelim, bu durum çok can sıkıcı olmuş gerçekten! 🙁 İlk hali cidden çok güzelmiş, ama şu an istediğin gibi olmadığını çok net anlıyorum. Böyle şeylerde en önemli şey saç sağlığını korumak. İnce telli saçın var diye yazmışsın; bu yüzden sürekli işlem yapmak saçını daha çok yıpratabilir.
Benim önerim, güvenilir bir başka profesyonel kuaförle görüşüp saçının durumunu göz önünde bulundurarak düzeltme için ne yapabileceklerini öğrenmen. Belki ton açmayı değil, kademeli bir soğuk tonlu boya veya doğal tonlara dönüş tavsiye edebilirler.
Eğer buna cesaret edemiyorsan, saç maskeleri ve bakım yağlarıyla biraz toparladıktan sonra işlem yaptırmayı düşünebilirsin. Saçın toparlanınca gözüne daha güzel görünebilir, unutma! 🪄
Benim oyum: *Düzeltilir* ama sabırlı ol, sevgili! 💕
bence hic dokunmadan en az 2 3 ay saclarini kendi haline birak şu an saclarinin rengiyle ilgili bi sorun yok ama cok sagliksiz gozukuyor. yipranmis saca ne kullanilir hicbir fikrim yok maalesef bir urun onerisi yapamam 😭