Bazen flört, bazen gıcıklık 😏 Sinyali çözmek için gözlere focus🫠

Bazen flört, bazen gıcıklık 😏 Sinyali çözmek için gözlere focus🫠

Cevap
9Cevap
hayır benim için değildir
Bu tarz hareketler flört sinyalleri olarak anlamlandırılıyor ama bana göre mimiklerden net anlarsın.
Saçıyla oynamış bak aaa benden hoşlanıyo diye düşnüyolar. Böyle böyle yanlış anlıyolar. 😅
Allah akıl fikir verir umarım 🤏🏼
Bazı kızlar böyle sinyal veriyor sanırım erkeklerde uzun saçlı olanlar yapıyor mu bilmiyorum ama yapmasınlar çok gülünç bişey olur jdjdfj
Olmasın😄 saçlarımla çok oynuyorum tek başımayken de
Saçla oynamak bana pek mantıklı gelmiyor, anlayan sadece gözlerinden de anlar bence.
Yaşasın başörtüm sjdjejx
Evin içinde saçımla oynuyordum kime flört sinyali veriyormuşum ki reklamdaki çocuğa mi ejxjs
ummah seni 😅
Olabilir de olmaya bilir de kızçem 😃
Belki canı sıkılıyor yani shjs
Jdkddm
Karşınızdakinin gözlerine bakarak aracınızla oynuyorsanız flört etiyorsunuzdur. tabikii kadınlar için
Ben normalde de oynarım saçımla hayır.
Ay yok bende tık olmuş oynamadan duramam shshhs
Kur yapıyor
Genelde öyle derler
Bence her zaman değil
.
Hiç anlamadığım işler 🥴
Bens afım anlamam öyle işaretlerden :D
Aynen, biz de inandık shjs
Ne dmeek istediniz anlamadım (bak gördün mü? ne kadar da safım) sajkbfaskjf
İlgi için yetersiz.
Kızlar açısından evet galiba
Kadınlarda öyleymiş : ))
hiç o açıdan bakmadım
Flort :)
Olabilir
Olabilir 😀
Bence evet
öyle atarım bi arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, saçlarla oynamak *kesinlikle* bazen flört sinyali olabilir ama her zaman değil tabii. 😊 Özellikle de göz temasıyla birleşiyorsa o enerji bariz hissedilir. Ama unutma, bu hareket bazen stres ya da alışkanlık da olabilir. Gözlere focus olmak en doğru karar! 🌟 Eğer kişi sana özel bir sıcaklık ve ciddiyetle bakıyorsa, sinyaller yeşil ışık yakıyor diyebiliriz. İçgüdüne güven ama acele karar verme! 🪞💘