Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Saçlarla oynamak flört göstergesi mi?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?

Belki olabilir buna birçok örnek verebilinir mesela bakmak kesmek de flört olarak bilinir ama hayvan gibi gözlerini dikip bakarsan karşıdaki kişi rahatsız da olabilir bu yüzden flört tercih olmayabilir bazen gidip direk konuşabilirsin hani derler işte merhaba artık eskidi felan abi çok saçma neden bir insana tuhaf bir şey söyledin diye seninle konuşsun ki algı farkı birsohbet merhaba veya selam vermekle başlar bence ardından konuşursun merhaba ben seni beğendim ya da seni buralarda herzaman görüyorum tavırların duruşun gülüşün hoşuma gitti vaktin varsa bi kahve içebilir miyiz mesela.
Bence çok fazla alakası yok. Bu arada hoş geldin
Hoş buldum minnağım😇
Erkek ve kadını görsel olarak birbirinden ayıran şeylerden biri de saçtır. Saçlar bir kadının en güzel aksesuarıdır. Bunun bilincinde olan kadın, karşı tarafa dişiligini belli etmek için saçları ile oynar. Evet bu hareket flört göstergesidir. Tabi her saçıyla oynayan için bunu bu şekilde söylememiz mantıksız olur , o anki tavır da çok önemlidir
Yoo ne alaka ben kimse yokkende saçlarımla oynuyorum🙄
Cevap
86Cevap
Merhaba gadası. 🙃 Genelde saçları ile oynayan kadınlar o an karşı tarafta olan erkeği ya çok beğenmiş oluyor ya da o an dikkatini dağıtmak için ellerini saçlarına götürüyor. İlla ki her iki durumda da ortada flört gibi durumlar var diyebiliriz.
Bence yanlış algılanabilcek bir hareket sjs dudak ısırmak gibi fmfm
Saç ile oynamanın bir flört göstergesi olduğu Alan Pease'nin kitabından beri devam eden bir inanış. Fakat bilimsel bir alt yapısı yok. Bu tür kitaplar daha ziyade yazarların kişisel gözlemlerine dayanıyor.
Saç ile oynamak flört göstergesi ya da ilgi işareti olabileceği gibi, gerginlik göstergesi de olabilir. İnsanlar gergin olduklarında saçları ile oynayabilir, serinlemeye çalışabilir. Çünkü gerginlik ve stres vücutta ısıyı artırabilir. Bir hareketi, grubun içinde değerlendirmek gerekir.
Eğer saçı ile oynayan kadın karşısındaki erkeğe daha fazla bakıyorsa, konuşma çabası içindeyse ve mesafeyi yaklaştırmaya çalışıyorsa o zaman bir flörtten bahsedilebilir. Eğer bu işaretleri göremediyseniz o zaman daha dikkatli yaklaşmakta fayda vardır. Yanlış beden dili okumak, iletişim kazalarına neden olabilir.
Saç köklerinin ucunda ki sinirler cinsel anlamda uyarıcı etkisi güçlüdür. O sebeple karşı taraftan birisiyle etkileşime girince bu sinirleri uyarmak bi dürtüdür. Keza canın sıkılınca canının sıkıntısını gidermek için veya alışkanlık olduğu içinde saçınla oynuyor olabilirsin. Kısacası her saçla oynama flört göstergesi değildir. Ama flört göstergesi olabilecek güçlü kanıtlara da sahiptir.
Yioo değildir. Ben düşünürken, haince planlar yaparken, can sıkıntısından da saçlarımı parmaklarıma dolarım
Bu aaa nefes alıyor demek ki benden hoşlanıyor demekle aynı şey saçla oynamak flörtlesmek değildir bence :)))
Birisine kanım kaynayınca saçlarımla oynamıyorum. Daha çok düşünürken , kafam karışıkken ya da canım sıkılınca saçlarımla oynarım.
Genelleme yapmak da yanlış olur.
Her ne kadar da beden dilinde flört olarak görülse de her kadında farklı, kimi el alışkanlığı mesela.

saçlar ve kalemler.. 😀
biz mi oynucaz yoksa karsı taraf mı?
karsı taraf oynayacak ıse , seytanı planları var ve onunla ılgılı ar-ge çalışmsı yapıyor demektır ne flörtü kadından bahsediyoruz !
Sadece bi hareket beden dilinde bu anlam ifade etmez bu kaç hareket birleştirilir ordan anlam çıkarılır
Evet, birine bakarak saçlarla oynanıyor ya da saçlar savruluyorsa flört ediliyordur.
Kadınların saçlarıyla oynamasının 8869454878 tane anlamı var. Kafa yormamak lazım fazla :D
Kadınlar saçları ile oynamayı sevr. Ama yanlış anlaşılmak da saçma.. hemen seni beğendim havası değil yani
Birini görünce saçıyla oynayan çok hoşuma gidiyor, özellikle de doğal kivircik saçlılara hayranım küçüklüğümden beri <3
Hayır. Aptal ergenliğimi aklıma getiriyor sadece. Saçları ile oynayan kankam vardı ondan görüp bende havalı olurum diye oynuyordum. Off 😩
Aptalca bir şey değil üzme kendini güzel bir şey
Xbxks. Değil bence ama yinede sen bilirsin.
Davranış bilimcilere göre sanırım kadınlarda durum öyle oluyor...
Biz erkekler de belki sakal, bıyığımızla oynarız.
Bazen karşı tarafı etkilemek için yapılan bir eylemdir. Çünkü bir çok kız saçlarıyla oynanmayı sever.
çok yalnızım yalnızlığıma son verecek birine ihtiyacım var mesajı bu, birine bakarak yapıyorsa o kişi sen olabilirsin demek
Psikolojide evet. Ama her saçla oynayan da flört ediyor diye düşünürsek sıçarız :D
Kaçamak bakışlarla beraber evet yoksa dikkat edin çanta falan yemeyin kafanıza
Saçımla oynamıyorum ama sürekli otururken ayağımı sallıyorum.
Alışkanlık olabilir. Saçıyla oynadı diye benden hoşlanıyor gibi düşünmem.
yaa olm benim gifimi niye çalıyonuz? :d stoya benim kimseye yedirmem eehhehe
Bazen düşünmek için oynuyorum çevremde kız varken dikkat edeyim yanlış algı oluşmasın😀
ben sıkılma göstergesi olarak biliyordum:d ama erkeklerin sürekli saçını düzeltmesine ayar oluyorum
eve olabilir bende zamanında çok oynamışımdır ama artık kelim gorunuyor oynayacak bişi kalmadı
Canları sıkıldığında ya da kafalatı karışık olduğunda saçlarıyla oynuyorlar.
Hayır. Ancak bakışlarla birleşirse davet haline dönüşür. sonrası flört mü olur fb mi belli olmaz...
Ben hep saçlarımla oynuyorum umarım üzerine alınan olmuyordur😂
Sadece saç olarak düşünmek yanlış olur. Beraberinde yaptığı davranışları da önemli...
Herkes farklı hareketler yapabilir kişiye göre değişir :)))))
Ben tipsizim kızlar bana hiç böyle bişey yapmadı. Flört simgesi olabilir.
Ya canı sıkılıyordur,
Ya kur yapıyordur,
Ya da alışkanlıktan.
Bu üçünden biri.
Saçları ile oynayıp kaçamak bakışlar atıyorsa flört göstergesidir
Sadece saçlarla oynamak bir şey ifade etmeyebilir
Kadın, kur yaptığını mutlaka belli eder
Biride demiyor ki, kaşındığı için oynuyorum felan asdkjabsdakj
evet hoşlanınca saçlarımı kıvırıyorum gifteki gibi :dddd hayal edemedim bir an :dd
Ha şöyle ne istediğinizi 2 kelimeyle özetleyin. Destan yazmayın. Dünyayı kurtarmıyorsunuz
Bir ara saçımı sıfıra vurdurmuştum demekki o ara onun için yalnız kaldım. Ya böyle saçma bir şey olur mu saçını ellerse hoşlandı kaşını kaldırırsa bu akşam bana gel poposunu oynatırsa o shitttt😀
Ben böyle hurafet, saçma ve anlamsız şeylerden de sonsuz sınırsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Ben bakıyorum bakis atiyorum sempatik sempatik goca gozlerimle 🤭😂😂
saçla oynamak onun size ne kadar sevdiğini göstere bilir ancak bazende can sıkkınsa size çıkara bilir siniri ni
Saçlarla oynamak bilinçaltında güven aramaktır aynı zamanda da çekici bulduğun kişiyi etkilemeye çalışırken bilinçsizce yapılan bir eylemdir
evet ben bir kzıım ama ne bilim kızların flort etmek icin saclarıyla oynaması cok sacma değilmi bana biraz da itici geliyo bilmiyorum
Öyle algılanmış ama değil öyle canın sıkıldığı vakitlerde bile saçlarımla oynuyorum
bence öyle bende hoşlandığım çocukta birbirimizi görünce ellerimiz direkt saçlarımıza gidiyo
Yok ya ben oynuyorum bazen ama erkeklerin çoğu öyle dusunuyor kızlar saçıyla oynayınca hemen 🤣
Ben hoşlanınca saçımla oynamam Göz teması kurarım
Yioo ben sıkılınca oynuyorum saçlarımla.
Ben burnumla oynuyorum knk😬
😅😅
Ben her görüştüğümle flört ediyorum tamam
Regl dönemindeyim demektir daha çok
Evet, öyle. Dikkatleri üzerine çekmeye işaret.
Kadın gözlerini oynatıyorsa daha belirgindir.
Kesinlikle flört göstergesi
kavak yelleri duygu yogunlugu
Ya bu kızların heyecanlandığını gösteriyor
%99 hoşlantı belirtisi.
Bazıları sıkıldığı içinde yapabiliyorlar..
Severim saçlarla oynamayi😁
Flört değil ama işgi emaresidir
*İlgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?