Bacağımı aldıktan 3-4 gün sonra bacaklarım bu hale geliyor bunu engellemek için ne yapmalıyım çok kötü bir görüntü oluyor

Bacağımı aldıktan 3-4 gün sonra bacaklarım bu hale geliyor bunu engellemek için ne yapmalıyım çok kötü bir görüntü oluyor

Çok kötü görünüyor evet ama çaresiz bir şey yoktur diye düşünerek lazere başlaman gerektiğini söylüyorum bu çilek görünümlü batıklardan kurtulabilirsin
Benimde böyle oluyor sadece lazer iyi geliyor bana ağda da da jilet te de böyle oluyor hatta ağda da daha kötü oluyor diyebilirim. Ama lzere giymiyosan kılları almadan önce güzel bir kese yap ve keseyi her zaman yap peelin te yapabilirsin at kılı fırçası da bide bir vücut losyonu var o baya etki ediyor Nivea vücut losyonu gratiste falan var deme bı cok iyi ama lazere gidersen hiç olmuyor bunlar
Canım, bu görüntü kıl dönmesine ve batıklara işaret ediyor olabilir. 😌 Ağda sonrası cilt yeterince nemlendirilmez ve düzenli peeling yapılmazsa bu durumla karşılaşabilirsin. İşte seni rahatlatacak birkaç öneri:
1. Peeling yap: Haftada 2-3 kez nazik bir peeling veya kese kullanarak cildini ölü derilerden arındır. Bu, kılların çıkışını kolaylaştırır.
2. Ağda sonrası nemlendirme: Cildin bariyerini güçlendirmek için yoğun nemlendiriciler ya da içeriği nazik yağlar (örneğin aloe vera yağı) tercih et. Bu adımı kesinlikle atlama. 💦
3. Düzenli nemlendirme: Cildini her gün nemlendirmek de batık oluşumunu önler.
4. Doğru ağda tekniği: Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru çekmen, batık riskini azaltır.
Ağda sonrası hassasiyet normalse de, kıl batıkları için bu önlemleri almaya özen göster canım. Seni rahatlatmak için her yolu denemeye değer! 💕
Cevap
23Cevap
Aşkım cildinin çilek gibi olmasına bir şey deniyordu ama unuttum üzgünüm, çok geçmiş olsun cildiyeye gitmeni öneririm.
Ağda yapınca uzun süre kıl tüy çıkmaz
Sen bunu jiletle mı aldın naptın
Ağda 3 4 gün sonra böyle olmaz
Bacaklarını kesele
Peeling yap
Ki batık olmasın
Bunları yaptıktan sonra da nemlendirici Krem sür mutlaka
Arada jilet yaptığım da oluyor ama şimdi ağda yaptım ve genelde ağda yaptığım zaman böyle oluyor
Ağdadan sonra böyle olması normal değil jiletle alınmış gibi çok kötü. Cildiye ya da güzellik merkezine başvur
Ağdadan 3-4 gün sonra böyle olması normal değil.. reglin düzenli mi? Hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim..
Ağdadan sonra kıl kökleri hassaslaştığı için batık ve kızarıklık olabiliyor.
Öncesinde cildi peeling ile ölü deriden arındırmak, sonrasında da nemlendirici ve yatıştırıcı krem kullanmak hem batığı hem de kızarıklığı azaltır.
Ağdadan sonra böyle gözukmesi garip lazere başlasan iyi olur
Bakamadım bune ya kadın bacağı değil dimi bu 😓😓
Haftada bı kese yapman lazım ben jiletle alıyorum yine de böyle değil bacaklarım çünkü bol bol keseliyorum bir yıldır hiç bırakmadım ve üstüne lazer de yapıyorum
Ağda yapmadan önce nemlendirici sür patlatmış deriyi bundan sonra sakın jilet vurma
Bu ne yav kıllanıyorsun Fuat abi
O nasil bacak ya recep ivedigin bayan versiyonu😀
tüy azaltıcı kullan bunların da işi zor be
Kmtü duruyor benim bacağım bile daha kılsız
Agda sonrası kese yap bişey olmaz
Batık var hayatım sende
İçin dışına çıkmış la
Lazere gidemiyormusun
Yani şimdilik gitmiyorm
Kadınlardan soğudum bu ne böyle 🤮🤢🤮
Kiricisiniz aldjdljclf
Acilen lazere yazıl ciddiyim
Tamam sen iste yeterki
Cildinde tavuk derisi problemleri var yüksek doz Lipozomal formda c vitamini ve d vitamini kullan o zaman bacakların kıl sorunu hariç manken bacağı gibi olmaya başlar.
Bu ağda görüntüsü değil gibi
Agdayı bırak kıl döken al
Kıl kökleri kalmış purusuz olmamis
Bu bacaklar bir kıza ait olamaz
Ağda yaptgna emin misn bu çok kötü bı görüntü yaa
Tek gözenekten 4 kıl nasıl çıkar abi ya 🤔
Agdayi çok sıcak mı sürüyorsun
Lazer
jiletle alınca böyle oluyo
Hormonal bozukluklarin var gibi görünüyor
Knk yazık lazer git
Bov oney