Aklınız varsa görüşünüzü adam akıllı sunarsınız, burası oyun parkı mı?
Kızlar neden gerilir?
Aklınız varsa görüşünüzü adam akıllı sunarsınız, burası oyun parkı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kız değil birden fazla kizdan aynı tepkiler aldiysan demek ki senin sallamama tavrindan kaynaklı. Samimi olduğunu düşünüp yakın olmaya çalışıyorlar ama sen rahatsin takmiyosun. Açık açık demiş zaten geriliyorum diye. Asagidaki yorumlarini okudum senin dediğine göre senden kaynaklı. Hoşuna gidiyorsun arkadasca ya da ilgisi vardır falan senden daha iyi samimiyet bekliyorlar. Neden diğer erkeklere denmiyor da sana deniyor bunu düşün. Tüm yazdıklarımı göz önünde tut
Bak dostum işte bu tavrın geriyor bence. O da böyle yapıyor bana. Soru sorarak cevap verdin böyle ciddimsi hava kattı gerdin :D haha yalnız uygulamalı örnek yaşadık yani böyle davranmasan gerilmicekler ama sen bilirsin değişmek zorunda değilsin :) hmm yengeç balik benzer birbirine zaten normal
Sallıyorsun demek ki. Baksana sorma ihtiyacı bile hissetmissin.
Belki de hisleri vardır. Kadınları anlamak zor. Belki iyi anlamda söylemiştir. Senden yakınlık bekliyordur. Ne bileyim işte olum 😄
Evinin kapısına işaret koy bu akşam kalabalık bir grupla taş yağmuruna tutalım😎
Cevap
7Cevap
Konu sallamak değil senin kişiliğinin ve karakterinin yarattığı izlenim ve sonuçları
O kızın düsünme tarzina kalmış bişi daha çok ama sen sert girisiyosan bende gerilirim yani veya bişey sakliyosa vs.
Ergendir begenmistir falan binlerce sebebi olanilir kiz bu anlayamassin :D
Berkecan egolu bir delikanlımız daha
Hoşlarına gidiyorsundur beğeniyorlardır doğal bişey bence
Hepiniz ergensiniz ondan
Diyorum ki kızlar da sen de ergensin diyorum sen kendini cool zannediyorsun diyorum onlar da seni birşey zannediyor diyorum
Cevaplara bak ya 😂😂
bazi kizlara cekici geliyosundur
Ciddi konuşuyorsan o yüzden olabilir
Onlarda sana bayılmıyo ztn
Ne olmuş ben konuyu pek anlayamadım 🤓😂
Acaba çok böyle sertmi konuşuyon
Ne güzel işte millet korksun senden knk😀
Ya ben insanları sallamıyorum ki zaten yapım böyle benim.
Hani kızlar genelde çok p*çsin diyor, sen her haltı biliyon diyorlar.
Sorumda da söyledim insanları sallamadığım gibi doğal olarak kızları sallamıyorum.
Bak burda böyle bir soru sordum altta bir tane hıyar egoist demiş. Bunun egoyla alakası ne?
Yani kızları sallamayan egoist mi oluyor? Böyle kızlar varken meğer iyi yapıyormuşum :D
Kendini böyle seviyoran egoist olsan kaç yazar hadi oylr oldun diyelim bndn onlara ne demekki hak ediyorlar egoyu😀ama değildin zandimca knk
kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle guzl hayat
Hepsi mal bro ondan 👍😂
Ööööff ne simartmislar seni ya.
beyinleri hamurdan olusmakda cunku
Kızların hoşuna gidiyosun yakışıklısın
Nedenini söylemişler zaten
Beğeniliyorsun demekki
çok mu yakışıklısın
bunu sorun yapmıyorsan problem yok o zaman :) kendimden örnek vereyim, arkadaş canlısı ve rahat konuşabilen bir kız olduğum için erkeklerle çabuk arkadaşlık kurabilirim dış görünüşü cidden iyi olan ve tam tersi olan çok arkadaşım da var, tamamen yapıya ve kişiliğe bağlı, bir de karşına çıkan kızlara diyebilirim
Cok yakısıklıysan
ego kasmaca güzel sevdim
Ne kuyruğa basmasından bahsediyon olum sen şizofren misin?
Kendi kafanda bir şeyler mi kurguluyon mk?
Neyin ilgi gösterilmesinden bahsediyon, gelip ooo kızlar bana hasta falan mı dedim?
Olum kaç erkekle yatıp kalkıpta burada bana bilinçaltınızdan akan saçma sapan fikirleri yerleştirmeye çalışıyorsunuz?
Git büyüdü gel
Çünkü sana aşıklar
ağırlığın vardır.
Hasta oluyolar sana
Hepsi sana aşık
Utanıyorlardır
Gerilim hattındandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar