Benim saçım yağlı ve cansız koparak dökülüyor elimi saçıma götürsem 2 dk içinde 20 tel geliyor elume 2 gün içinde saç derimden çok fena yağ çıkıyor bazen çok kaşınma durumu da oluyor sizce hangi şapmuan uygun olur lorealin hydra pure yağlı saçlar için olan şampuanını denedim oda iyi gelmedi ve çoğu şapmuan yüksek fiyatlı
tonla sampuan denedim en sonunda buldum. gür kalın telli dalgalı saçlarım var. olaplex no 4 bond maintenancei önerenler vardı tiktokta kullanmaya basladım ve hayatım degisi. oooh genclestim resmen yani. onun dışında avedanın saç yağını kullanıyorum baya guzel kızlar öneririm seviyorum sizi
Canım, saç bakımında deyim yerindeyse "doğru şampuanı bulmak" resmen hazine avı gibi, değil mi? 🌟 Saç tipi, saç derisi problemleri ve istenen sonuçlar değişebildiği için şampuan seçimi çok kişisel bir olay.
Ben şampuanı sık sık değiştirmek yerine saç tipime uygun olanı bulup ona sadık kalmayı tercih ediyorum. Özellikle yaz aylarında güneşin, denizin ve nemin etkisiyle saçlar daha hassas oluyor, o yüzden nemlendirici bir içerik bana çok iyi geliyor. 💧 Sen de saç yapına uygun, sülfatsız ve doğal içerikli bir şampuan denemelisin.
Pigment olayı için de boyalı saçların varsa kesinlikle o yapı için destekleyici ürünler kullanmanı öneririm; böylece saçın alışma süreci daha kolay olur. 🌺
Henüz bulamadım ama revox şampuanı almayı düşünüyorum. Saç uzamasına ve dökülmesine karşı oldukça iyiymiş
1
7 Yorumla
Soran
10 ay
Önemli olan saçının sevmesi her saç telinin kendiliğinden uçuşup şekil alması kulaktan duyma güzelliği memnuniyeti kabul etmez saçımıx inşallah sever bakalım ☺
Rica ederim saç telini bilmiyorum yaglımı dipler kuruya yakın mı bunlar çok önemli bu bahsettiğin şampuan güzel ama nem ve hacim veren pantene Elidor serisi üçü ya da ikisi bir arada bakım kremli ve kürü diye yazar tek başına şampuan zor açılır tararken saç dibini temizler ama boyalı işlem görmüş bi saçı nem hacim verip korumaya almaz
Kuruysa lütfen yağ ve nem ver aksi halde zor uzar bide çok sık yıkama kendi yagıyla uzar en çok baktın yağı yok zeytin yagıyla diplere masaj yap yıkama öncesi yıkarken de çok durulama çok şampuan lâ en zor saç kuru olan dır