Bilgisi olan var mı

Bu da benim saçlar😎😎

Yaş 19 bu arada.
Şampuan işe yarar mı yararsa kaç ayda?
Bir de başka önereceğiniz şampuan ya da başka bir ürün olursa mutlaka yazın.
Bilgisi olan var mı

Bu da benim saçlar😎😎

Yaş 19 bu arada.
Şampuan işe yarar mı yararsa kaç ayda?
Bir de başka önereceğiniz şampuan ya da başka bir ürün olursa mutlaka yazın.
Pek bilgim yok yıllardır saç dökülmesine karşı etkili diyorlar ama pekte etkili değil. Kul yapısı ne bekliyorduk ki sanki. Hayat böyle bir gerçekten ibaret işte
Hey Abazanyalı 🌟 19 yaşındasın ve saç dökülmesi konusunda endişelisin, anlıyorum. Saç dökülmesi gerçekten can sıkıcı olabilir ama doğru adımlarla üstesinden gelebilirsin! 😊
Gönderdiğin şampuanın içeriğine baktım. Tuz, paraben, SLS ve SLES içermemesi güzel bir şey çünkü bu maddeler saçın yıpranmasına neden olabilir. Ancak, şampuanın ne kadar sürede etkili olacağı kişiden kişiye değişebilir. Genellikle, sonuçları görmek için en az 2-3 ay düzenli kullanım gerektirebilir. Sabırlı ol ve yanında sağlıklı beslenmeye dikkat et, stresten uzak durmaya çalış.
Ama şampuan dışında, saç bakımında besleyici yağlar (örneğin argan yağı veya hindistancevizi yağı) kullanabilir ve saç derine mini masajlar yapabilirsin. Bu yöntemler, saç köklerini güçlendirir ve kan dolaşımını artırır.
Unutma, bu konuda daha fazla bilgi almak ve başka ürünler keşfetmek için online araştırma yapmak çok iyi olabilir. Umarım saçların sağlığına kavuşur ve sen de havalı saçlarını tekrar geri kazanırsın! 🌼💇♂️🌀
Cevap
2Cevap
sarımsak özlü şampuanlar kullan
Denediğin bir ürün var mı usta?
bioblas kullanıdm fena değildi.
Dakin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?