Güzellik & Bakım Kullandiğim şampuanlarla hangi̇ saç şeki̇llendi̇ri̇ci̇ uygun? Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarım böyle dalgalı kıvırcık karışık bir yapıya sahip yağlı bir saç tipine sahip olduğum için Vichy bu şampuanlarını kullanıyorum Bu saç şekillendiricilerden de niveayı kullanıyorum Kullandiğim şampuanlarla hangi̇ saç şeki̇llendi̇ri̇ci̇ uygun? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Supergro vazelin gibi ve sac uzatmak icn şekillendirivi pek saylmaz Argan yaglı bir ürün alabilirsn Nivea da iymis 1 7 Yorumla Keslerr +1 yıl Nivea iyi kokusuda güzel gülüm bu suergroyu kullandım bi kaç kez aynı pp ki gibi şekilleniyor Gülüm bide bir şey soracağım ben bu niveadan ne kadar kullanayım ölçek olarak yani? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 1 çay kaşığı kadar Yorumla Keslerr +1 yıl Tamam gülüm ben onu nasıl şekillendireyim saçımı? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hafif jöle gibi sür Yorumla Keslerr +1 yıl Tamam gülüm benim 🌹❤️ bide benim deodorantım bitiyor ne marka alayım sen hangisinin kokusunu beğenirsin? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben she kullanıyorm Yorumla Keslerr +1 yıl Bende mi Ondan alayım? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Nivea man uygun 1 3 Yorumla Keslerr +1 yıl Sağol knk iyi geceler u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi geceler kanka Keslerr +1 yıl 👋
idilbaharyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bektaşın keko saçları gibi 0 4 Yorumla Keslerr +1 yıl Oda kim? Sizin semntin çocuğu mu? Yorumla idilbaharyılmaz +1 yıl Bektaş güvenir bağcıların kralıdır Yorumla Keslerr +1 yıl Kerten kele kralı yani ❤️ Yorumla Keslerr +1 yıl Selamlar kertenkeleye 🦎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Supergro vazelin gibi ve sac uzatmak icn şekillendirivi pek saylmaz
Argan yaglı bir ürün alabilirsn
Nivea da iymis
Nivea iyi kokusuda güzel gülüm bu suergroyu kullandım bi kaç kez aynı pp ki gibi şekilleniyor
Gülüm bide bir şey soracağım ben bu niveadan ne kadar kullanayım ölçek olarak yani?
1 çay kaşığı kadar
Tamam gülüm ben onu nasıl şekillendireyim saçımı?
Hafif jöle gibi sür
Tamam gülüm benim 🌹❤️ bide benim deodorantım bitiyor ne marka alayım sen hangisinin kokusunu beğenirsin?
Ben she kullanıyorm
Bende mi Ondan alayım?
Nivea man uygun
Sağol knk iyi geceler
İyi geceler kanka
👋
Bektaşın keko saçları gibi
Oda kim? Sizin semntin çocuğu mu?
Bektaş güvenir bağcıların kralıdır
Kerten kele kralı yani ❤️
Selamlar kertenkeleye 🦎