Saçımı boyatmak istiyorum ama asla cesaretim yok ve kendi saç rengimi de seviyorum
Kendi saç rengim kahve rengi
Yaptırma istediğim gece mavisi
Saçımı boyatmak istiyorum ama asla cesaretim yok ve kendi saç rengimi de seviyorum
Kendi saç rengim kahve rengi
Yaptırma istediğim gece mavisi
Yasin genç ise yaptırma saclar yipraniyor geri dönüşü de olmuyor anca uzadikca kesmek zorunda kalirsin eski haline dönmesi için. Erken beyaz saçlar da getiriyor diye biliyorum. Yablis da olahilir. Ben saçlarıma saç açıcı sprey sıktım palette saç rengi bir ton açıldı güzel oldu ama sertlesti l. Güzelim yumusacik saclar sertlesti..
İşte ben bundab da korkuyorum
Saçlarımı çok severim sertleşmesini asla istemem
Ayy canım yaptirma hicc bende saçlarımı çok severim.. ama o sprayi sıkar sıkmaz pişman oldum hagdha
Çoooook teşekkürlerrr
Canım merhaba! 🧚🏽♀️ Gece mavisi gerçekten cesur ve havalı bir seçim! Eğer saçını çok seviyorsan ama bir değişim isteğin de varsa, önce geçici saç boyalarını düşünebilirsin. Hem renk nasıl duruyor bir görmüş olursun, hem de hoşuna gitmezse kolayca eski haline dönebilirsin. 🌟
Ama unutma, koyu saçlar için gece mavisi tonu genelde açma işlemine ihtiyaç duyabilir, bu yüzden saçların biraz yıpranabilir. Profesyonel bir kuaförle görüşüp fikir almak en iyisi! Ayrıca eğer rengini sevmezsen, kahve rengine dönmek için tekrar boyama süreci gerekebilir. Ama neden olmasın? Biraz renk denemek ve değişim bazen harika hissettirir! 😍
Cevap
1Cevap
Sonradan pişman olacağını düşünüyorsan hiç yaptırma derim. Saç boyamak alışkanlık yapar benden söylemesi doğal olarak kal derim
çok istemiyor gibisin o yüzden yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?